Πραγματικά τι άλλο θα μπορούσαμε να δηλώσουμε για τις πλεξίδες που δεν έχει ήδη αναφερθεί στις σελίδες του That’s Life. Αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για χτενίσματα, δεν λείπουν ποτέ από τα hair looks των fashion shows μεγάλων οίκων μόδας, μπορούν να γίνουν boho ή επίσημες και ειδικά το καλοκαίρι τις λατρεύουμε γιατί μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε στιλάτα χτενίσματα δίχως να λιώνουμε από τη ζέστη.

Οι διάσημες κυρίες της showbiz συμφωνούν μαζί μου και μας δίνουν έμπνευση για μοναδικά hair looks με πλεξίδες για το φετινό καλοκαίρι:

Eva Longoria: Ψηλό ponytail με πλεξίδα

Eva Longoria

Eva Longoria

eva-longoria-braid-2

Adriana Lima: Ατημέλητη, πλαϊνή πλεξίδα

Adriana Lima

Adriana Lima

Bella Thorne: To teen icon της Αμερικής συνδυάζει τα κυματιστά μαλλιά παραλίας με μία πλεξίδα ψαροκόκαλο σε ένα χτένισμα.

Bella Thorne

Bella Thorne

bella-thorne-fishtail-braid-2

Kate Bosworth: Πλεξίδες σε στεφάνι, γνωστή και ως milkmaid πλεξίδα (η πλεξίδα της αρμέχτρας). Δεν ακούγεται και τόσο κομψή, αλλά πρόκειται για ένα στιλάτο και άκρως πρακτικό χτένισμα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Kate Bosworth

Kate Bosworth

Behati Prinsloo: Πλαϊνή, χαλαρή πλεξίδα-ψαροκόκαλο

Behati Prinsloo

Behati Prinsloo

Emmy Rossum: Η μοντέρνα εκδοχή της πλεξίδας της Heidi. Τα κατσαρωμένα μαλλιά έρχονται μπροστά από την “κορώνα” με τις πλεξίδες.

Emmy Rossum

Emmy Rossum

emmy-rossum-braid-2