Ναι, είναι η εποχή όπου για να κλείσεις ραντεβού για μανικιούρ ή πεντικιούρ την τελευταία στιγμή μπορεί να χρειαστεί να “βάλεις μέσο”. Τα εκτεθειμένα πόδια και χέρια επιβάλλουν περιποιημένα άκρα και όπως κάθε θερινή σεζόν τα nail trends που προέκυψαν από τα διασημότερα catwalks είναι πολλά, άλλοτε κλασικά, κι άλλοτε πιο ευφάνταστα.

Βάλτε σελιδοδείκτη στο συγκεκριμένο άρθρο έτσι ώστε να το συμβουλεύεστε συχνά κάθε φορά που ανανεώνετε το μανικιούρ/πεντικιούρ σας, γιατί οι ιδέες είναι πολλές…

Η παλέτα του μπλε

Από το γαλλικό μανικιούρ του οίκου Zang Toi με τη μπλε βάση, στο ξεβαμμένο μανικιούρ του οίκου Rodarte (τεχνική cuticle manicure όπου το βερνίκι ακολουθεί τη γραμμή της βάσης), στο ombre μανικιούρ του οίκου Nanette Lepore και στο σβησμένο γαλάζιο της κιμωλίας που παρουσιάστηκε στο fashion show της σειράς ICM του Prabal Gurung, οι αποχρώσεις του μπλε κυριάρχησαν ως τάση την άνοιξη-καλοκαίρι 2015.

Τα nude nails του οίκου Lela Rose προκάλεσαν αίσθηση αφού η σκούρα μπεζ, ματ βάση απέκτησε ένα διάνθισμα με ένα μικρό διαμαντάκι στη βάση. Lela-Rose-Spring-2015-nude-nails

Παρόμοια εκδοχή nude nails λανσάρισε και ο οίκος Houghton με τρία μικρά μαύρα κρυσταλλάκια στερεωμένα στη βάση ματ, μπεζ νυχιών.Houghton-Spring-2015-nude-nails-trend

Τα λευκά νύχια με τις γραμμές, κάθετες για τον οίκο Nonoo, χρυσές οριζόντιες για τον οίκο Erin Fetherson, μαύρες οριζόντιες για τον οίκο Kate Spade, αποτέλεσαν δυνατό nail trend για τη θερινή σεζόν του 2015.

Kate Spade Spring 2015

Kate Spade Spring 2015

Erin Fetherson Spring 2015

Erin Fetherson Spring 2015

Nonoo Spring 2015

Nonoo Spring 2015

Καλοκαίρι χωρίς κοραλί απόχρωση στα νύχια δε γίνεται και για το καλοκαίρι του 2015 οι οίκοι A Détacher, Veronica Beard και Alice + Olivia (φωτογραφία εξωφύλλου) παρουσίασαν μια αδυναμία στην πορτοκαλί εκδοχή.

Veronica Beard Spring 2015

Veronica Beard Spring 2015

A Détacher Spring 2015

A Détacher Spring 2015

Οι ασημί λεπτομέρειες

Η ψυχρή απόχρωση του ασημιού κυριαρχεί ως nail trend για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2015 και έτσι το είδαμε σε εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ στο fashion show της Marissa Webb και του οίκου Alon Livne, σε πιο αφηρημένη εκδοχή του για τον οίκο Creatures of the Wind, και ως κάθετη βουρτσιά σε φυσική βάση στο fashion show του οίκου Dion Lee.

Η μαύρη βάση

Το μαύρο βερνίκι που έχει συνδεθεί με τη χειμερινή σεζόν, αποτέλεσε αγαπημένο nail trend για κάποιους οίκους αφού στο fashion show του οίκου Kye παρουσιάστηκε σε μια γεωμετρική ασπρόμαυρη εκδοχή, στο show του Nicholas K μπερδεύτηκε με μερικά ανεπαίσθητα γκλίτερ στοιχεία και στο show της Carmen Marc Valvo απέκτησε την εκδοχή του αντεστραμμένου γαλλικού με ασημί γραμμή.

Kye Spring 2015

Kye Spring 2015

Nicholas K Spring 2015

Nicholas K Spring 2015

Carmen Marc Valvo Spring 2015

Carmen Marc Valvo Spring 2015

Τα “μιμητικά” σχέδια

Υφές, υφάσματα, υλικά. Οι πηγές έμπνευσης για τους nail artists είναι ανεξάντλητες κι έτσι για το fashion show του οίκου Baja East τα νύχια απέκτησαν γκρι βάση που μιμείται το μάρμαρο και για το fashion show του Wes Gordon τα νύχια απέκτησαν λευκή βάση που μιμείται την υφή του λινού υφάσματος.

Wes Gordon Spring 2015

Wes Gordon Spring 2015

Baja East Spring 2015

Baja East Spring 2015

…και δεν ξεχνάμε πως για τη θερινή σεζόν του 2015 το κόκκινο βερνίκι είναι τάση!

Jenny Packman Spring 2015

Jenny Packman Spring 2015