ΟΚ, δεν γεννήθηκες με πλούσια μαλλιά αλλά δεν χρειάζεται να περιορίζεις τα μαλλιά σου σε ponytails ή να τα ταλαιπωρείς με extensions. Σκέψου πως τα κατάλληλα κουρέματα μπορούν να λειτουργήσουν ως το κραγιόν που μπορεί να δείξει πιο γεμάτα τα χείλη σου ή σαν το eyeliner που μετατρέπει τα μάτια σου σε γατίσια.

Τα ακόλουθα κουρέματα είναι ιδανικά για γυναίκες με λεπτά μαλλιά:

Το αντεστραμμένο Bob

Ένα Bob κούρεμα που είναι πιο κοντό πίσω και μακραίνει σταδιακά όταν έρχεται μπροστά δίνει σχήμα και όγκο στα μαλλιά που είναι λεπτά.

Giulianna Rancic

Giulianna Rancic

Αμβλύ κόψιμο στο ύψος των ώμων

Τα λεπτά μαλλιά έχουν ανάγκη από απλές γραμμές και μάκρος μέχρι το ύψος των ώμων. Τα φυλάρισμα αφαιρεί όγκο γι’αυτό και είναι ιδανικό για γυναίκες με σπαστά μαλλιά. Οι καθαρές γραμμές και το αμβλύ κόψιμο δείχνει τα μαλλιά πιο πλούσια.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Messy και βαριές αφέλειες

Όταν τα μαλλιά είναι κοντά αποκτούν περισσότερο σώμα. Έτσι, αν κόψετε βαριές αφέλειες θα δημιουργήσετε την “ψευδαίσθηση” όγκου στη μπροστινό μέρος του χτενίσματος.

Alexa Chung

Alexa Chung

To ατημέλητο pixie κούρεμα

Τα λεπτά μαλλιά πειθαρχούν σε pixie κουρέματα, ειδικά όταν είναι ατημέλητα γιατί έτσι αποκτούν έξτρα όγκο.

Halle Berry

Halle Berry

H έντονη πλαϊνή χωρίστρα

Όταν τα μαλλιά χωρίζονται και μαζεύονται στη μία πλευρά δημιουργείται το εφέ των πλούσιων μαλλιών και αποκτούν όγκο οι ρίζες.

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Lob με ελαφριά layers

Το Lob είναι το κούρεμα που κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα. Επειδή όπως προαναφέρθηκε το φυλάρισμα αφαιρεί όγκο από τα μαλλιά, αν γίνει ελάχιστα διατηρώντας μια αυστηρότητα στο κόψιμο στις άκρες, τότε τα μαλλιά φαίνονται πιο πλούσια.

Heidi Klum

Heidi Klum