Αν το πρωί δεν μπορείς να αντισταθείς στον ελληνικό καφέ κάθε πρωί ήρθε η ώρα να μάθεις πως θα τον αξιοποιήσεις στο έπακρο με τρεις συμβουλές για πρόσωπο, σώμα και φυσικά μαλλιά. Ναι και όμως, ο ελληνικός καφές κάνει θαύματα στην υπηρεσία ομορφιάς! Δες παρακάτω πως

Για το πρόσωπο

Μπορείς να αναμείξεις το κατακάθι του ελληνικού καφέ, με μια κουταλιά της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο. Στη συνέχεια απλώνεις το μείγμα στο πρόσωπο σου προσέχοντας να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια και μετά από δέκα λεπτά μπορείς να το αφαιρέσεις με λίγο χλιαρό νερό. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο το δέρμα σου θα λάμψει και θα είναι μοναδικά απαλό.

Για τη κυτταρίτιδα

Φυσικά και δεν μείναμε μόνο στο πρόσωπο εκείνη τη μέρα αλλά φρόντισε να μου μάθει και άλλες χρήσεις του ελληνικού καφέ. Θαύματα λοιπόν κάνει και στα σημεία που αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την κυτταρίτιδα.Για τη συγκεκριμένη συνταγή δεν θα χρειαστείς μόνο 1 καφέ αλλά 3 καθώς θέλεις περίπου μισό φλιτζάνι κατακάθι του καφέ το οποίο και θα αναμείξεις με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και έπειτα θα το απλώσεις στη περιοχή με τη κυτταρίτιδα. Τέλος θα κλείσεις τη συγκεκριμένη περιοχή με λίγη μεμβράνη που χρησιμοποιούμε στη κουζίνα και θα το αφήσεις για 45 λεπτά να δράσει. Για να δεις ορατά αποτελέσματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Για τα μαλλιά

Το κατακάθι του καφέ κάνει θαύματα και στα μαλλιά χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία. Άπλωσε το κατά μήκος των μαλλιών και θα τα δέσεις σε έναν κότσο για 15 λεπτά τουλάχιστον. Στη συνέχεια θα τα ξεπλύνεις καλά με νερό. Πρόσθεσε ένα φλιτζάνι μηλόξυδο σε λίγο νερό για να απαλλαγείς από τη μυρωδιά του καφέ. Τώρα μπορείς να τα λούσεις κανονικά.