Η Kate Hudson, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία ζηλευτή και ξεχωριστή φωτογραφία που αναδεικνύει το υπέροχο και λαμπερό πρόσωπό της. Χωρίς φίλτρα και επεξεργασία η Kate παραδίδει μαθήματα και μας μαθαίνει τον τρόπο του πως μπορεί ένα υλικό από την κουζίνα μας να μετατραπεί σε δώρο για υγεία και ομορφιά.

Το hashtag: #CoconutOilSkin το εξηγεί ξεκάθαρα…. Το λάδι καρύδας ήταν, είναι και θα είναι το πιο θρεπτικό και ευεργετικό υλικό που κάνει το πρόσωπό μας μία…ζωγραφιά!

11947961_10153599171532173_5054339953220824449_o

Γιατί;

Όπως υποστηρίζουν οι δερματολόγοι δεν υπάρχει καλύτερο από το λάδι καρύδας καθώς υποστηρίζει την υγεία της επιδερμίδας και την θρέφει σε βάθος ενώ είναι το ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Χρειάζεται όμως προσοχή όταν είναι επεξεργασμένο και όχι αγνό. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει, άνθρωποι με έκζεμα ή κάποια άλλη δερματική πάθηση να το αποφεύγουν ή να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν το χρησιμοποιήσουν.

Όσο για την ποσότητα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενυδάτωση και λάμψη είναι μία μικρή δόση (όσο ένα κέρμα των 5) για χέρια και πόδια και μία μικρή δόση (όσο ένα μπιζέλι) για το πρόσωπο.