Ο συστηματικός καθαρισμός του δέρματος είναι το Α και το Ω για το ευαίσθητο δέρμα. Με τη καθημερινή φροντίδα το δέρμα είναι πάντα καθαρό, ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και απαλό με προϊόντα που σέβονται τη φυσιολογία της περιοχής αυτής. Ο καθαρισμός του ευαίσθητου δέρματος αποτελεί το πρώτο βήμα το πρωί όταν ξυπνήσουμε, το τελευταίο πριν κοιμηθούμε καθώς και πριν ή μετά από το μακιγιάζ. Γι’ αυτό το λόγο, τα προϊόντα καθαρισμού της LaRochePosay σέβονται το φραγμό του δέρματος, το φυσιολογικό PH και το υδρολιπιδικό φίλτρο και είναι κατάλληλα ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Έτσι η LaRochePosay όπου είναι πάντα δίπλα στη γυναίκα αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της σας παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά καθαρισμού με βάση τη τεχνολογία Micellaire. Βασισμένη στο μόριο «μικήλιο», το οποίο έχει λιποφιλικό πυρήνα με αποτέλεσμα να εγκλωβίζει και να απομακρύνει τους ρύπους από το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι απαλός και αποτελεσματικός καθαρισμός για το ευαίσθητο δέρμα, καθώς δεν απαιτείται τριβή που πιθανόν προκαλεί ερεθισμούς.

Mousse D’ eau Micellaire

MOUSSE D'EAU MICELLAIRE

Το MousseD’ eau Micellaire είναι ένας πλούσιος αφρός που αγκαλιάζει & σέβεται το ευαίσθητο δέρμα.

  • Αφαιρεί εύκολα τους ρύπους, χάρη στη τεχνολογία Micellaire

  • Χάρη στην υφή του, καθαρίζει ανώδυνα και το πιο ευαίσθητο δέρμα χωρίς τρίψιμο χάρη στην υφή του μειώνοντας τους ερεθισμούς.

 

Gelee D’ eau Micellaire 

GELEE D'EAU MICELLAIRE DEMAQ

Το GeleeD’ eauMicellaire είναι ένα απαλό gel για το δέρμαμε ανάλαφρη υφή με φυσαλίδες.

  • Εισχωρεί βαθιά στο δέρμα και το καταπραΰνει
  • Βοηθά στην απαλή αφαίρεση του μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο ώστε να είναι ιδανικό και για το πιο ευαίσθητο δέρμα, ενώ έχει βέλτιστη ανοχή

 

Η σειρά ολοκληρώνεται με τα παραπάνω προϊόντα καθαρισμού της La Roche Posay, σε ανανεωμένη μπλε συσκευασία, τα οποία καθαρίζουν, καταπραΰνουν και προστατεύουν το δέρμα.

 jkj