Το motto των τελευταίων χρόνων “Keep Calm and…” ενέπνευσε την εταιρεία διαδραστικών προϊόντων, ScanIT, και δημιούργησε τη νέα σειρά κολιέ ScanIT Keep Calm. Είναι κατασκευασμένα από αλπακά με αλυσίδα 74 εκατοστών και διατίθενται σε πέντε χρώματα, μπλε, φούξια, ροζ, πράσινο, lime & κόκκινο.

Το φοράς και με κάθε σκανάρισμα του κωδικού, ένα νέο Keep Calm μήνυμα εμφανίζεται σε mobile friendly σελίδες στην οθόνη του κινητού σου. Ναι, αυτό που διάβασες! Κάθε φορά που σκανάρεις τον κωδικό θα δεις ένα νέο μήνυμα. Πόσα Keep Calm θα εμφανιστούν; Άπειρα, είναι η απάντηση.

Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να φορέσεις το κολιέ!

Δες video http://goo.gl/9sF2z & http://goo.gl/Ek71s με οδηγίες και κατέβασε στο κινητό σου δωρεάν εφαρμογή που διαβάζει τους κωδικούς ScanIT.

Tα ScanIT δεν είναι απλά προϊόντα, είναι ιδέα!

Ποια είναι η ιστορία του “Keep Calm & Carry On”

H αφίσα με το λεκτικό ‘Keep Calm and Carry On’ έχει αναπαραχθεί σε τόσες πολλές εφαρμογές και διαφορετικές εκδοχές, αλλά ενδεχομένως δε ξέρουμε την ιστορία της. Πρώτη φορά τη συναντάμε 70 χρόνια πριν, σε μία από τις 3 αφίσες προπαγάνδας που τύπωσε η Βρετανική κυβέρνηση την άνοιξη του 1939, στην έναρξη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Παρ’ ότι η κυβέρνηση ποτέ δεν τις εξέδωσε επίσημα, η γραμματοσειρά της αφίσας ήταν ειδικά σχεδιασμένη για να είναι δύσκολο να πλαστογραφηθεί από τους Γερμανούς, μαζί και με το στέμμα του βασιλιά Γεωργίου του 6ου. Πενήντα (50) χρόνια αργότερα, o ιδιοκτήτης ενός βιβλιοπωλείου, σε μια μικρή αγγλική πόλη με το όνομα Alnick, είχε την ίδια αφίσα στον τοίχο καδραρισμένη. Οι πελάτες του βιβλιοπωλείου λάτρεψαν την αφίσα και το σύνθημά της προτρέποντας τον ιδιοκτήτη να την ανατυπώσει σε περισσότερα κομμάτια. Μια συναρπαστική ταινία μικρού μήκους παρουσιάζει την ιστορία της και την πορεία της στο χρόνο.

Αναζήτησε τα κολιέ Keep Calm ScanIT, κάνοντας κλικ εδώ