Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναφέρει κάποια μυστικά ομορφιάς με τα οποία εξοικονομείς χρόνο αλλά και χρήμα αφού μέσα από μερικούς έξυπνους τρόπους μπορείς να αποφύγεις την επίσκεψη σε κάποιον ειδικό αναλόγως το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις:

Πως μπορείς να αποφύγεις το συχνό πεντικιούρ

Σε ταλαιπωρούν τα σκληρά και σκασμένα πέλματα κι έτσι αναγκάζεσαι να επισκέπτεσαι συχνά την αισθητικό για πεντικιούρ; Μπορείς να συντηρήσεις για περισσότερο χρονικό διάστημα τα βελούδινα πέλματα που σου χαρίζει το πεντικιούρ αν τα τρίβεις σχεδόν καθημερινά με φλούδα αβοκάντο.

Πέτυχε το φινίρισμα του κομμωτηρίου στο χτένισμα σου

Αν έχεις αναρωτηθεί κι εσύ τι σημαίνει το κουμπάκι κρύου αέρα στο πιστολάκι των μαλλιών σου, ήρθε η ώρα να σε ενημερώσω πως ο λόγος ύπαρξης του είναι για να το πατήσεις μόλις ολοκληρώσεις το χτένισμά σου κι έτσι θα πετύχεις το τέλειο φινίρισμα.

Πως να αποφύγεις την επίσκεψη στον μακιγιέρ, στον αισθητικό, στον πλαστικό χειρούργο…

Για να φύγουν οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια (είπαμε το χαλαρό ποτό δεν είναι ποτέ μόνο ένα) βάλτε μικρές λεπτές φέτες πατάτας για 10-15 λεπτά. Εναλλακτικά, μπορείτε να βράσετε ελάχιστα πιο χοντρές φέτες πατάτας (να κρατάει η πατάτα) να τις τυλίξετε σε γάζα και να τις τοποθετήσετε για το ίδιο χρονικό διάστημα πάνω στους μαύρους κύκλους.

Τοποθετήστε στην παλάμη σας ποσότητα από μέλι ίση με ένα κέρμα και ανακατέψτε τη με το γαλάκτωμα καθαρισμού που συνήθως χρησιμοποιείτε κι έτσι επιτυγχάνετε έναν βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπό σας. Ενώ μπορείτε να κάνετε το ίδιο “κόλπο” με την ενυδατική κρέμα σώματος.

Τώρα που σου έμεινε χρόνος και χρήμα, βγες για ένα χαλαρό ποτό ακόμα αρκεί να έχεις ήδη αγοράσει μερικά κιλά πατάτες.