Είμαστε και επισήμως στην εαρινή περίοδο και ξέρω πως πλέον αυτό που θέλεις είναι χαλαρά πράγματα στα μαλλιά σου αλλά και χρώμα στα ρούχα σου. Ο χειμώνας με το βαρύ στυλ και τα στημένα χτενίσματα έφυγε και εγώ σου έχω το χτένισμα που θα ευχαριστηθείς περισσότερο αυτή την περίοδο από θέμα ευκολίας, άνεσης και στυλ για όλες τις ώρες.

Και σου μιλάω για την πλεξίδα «ψαροκόκαλο» την είδαμε να κάνει την εμφάνιση της από το περσινό καλοκαίρι και το φετινό όμως θα αποτελέσει trend. Είναι ένα χτένισμα που θα απογειώσει το σύνολο σου και το πιο σημαντικό είναι πως φέτος όσο πιο ατημέλητο και χαλασμένο φαίνεται, τόσο πιο τάση είναι. Οπότε, μπορείς να το κάνεις εύκολα μόνη σου ακόμη και αν δεν “πιάνουν τα χέρια σου “ ιδιαίτερα.

2424cc027efad2c996cc199f22e7dfab

Αν είσαι τολμηρή, μη διστάσεις να πλέξεις και μαντίλια μέσα στην πλεξίδα ή να τα φορέσεις στο κεφάλι σαν κορδέλα αλλά και χρωματιστά λαστιχάκια στο τελείωμα αυτής για να δώσεις ένα πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Ίσως να λάτρεψες αυτό το χτένισμα, αλλά να μην γνωρίζεις το πως να το κάνεις; Δες λοιπόν τον τρόπο σε 5 απλά βήματα:c0ae8a2bd43eccb0f5074036cd7eeed6

  1. Χώρισε τα μαλλιά σου στα δύο. Προσπάθησε να μην είναι περισσότερα μαλλιά από τη μια πλευρά αλλά ισόποσα. Επίσης, αν τα μαλλιά σου είναι φυλαριστά, το πάνω μέρος που είναι πιο κοντό κρεπάρισέ το και μην το συμπεριλάβεις στην πλεξίδα.
  2. Πάρε ένα τουφάκι από τη μία πλευρά και πέρασε το στην άλλη ( τα τουφάκια πρέπει πάντα να είναι από την εξωτερική πλευρά των μαλλιών).
  3. Κάνε το ίδιο και από την αντίθετη πλευρά και προσπάθησε να κρατάς σφικτά τα τουφάκια σε όλη τη διαδικασία του πλεξίματος.
  4. Μπορείς να φτάσεις την πλεξίδα ως το τελείωμα του μαλλιού σου ή να αφήσεις το τελείωμα άπλεχτο ( εγώ θα σου πρότεινα να την πλέξεις όλη), ύστερα δέσε σφικτά με ένα λαστιχάκι.
  5. Τέλος, πιάσε την πλεξίδα με τα δύο σου χέρια και προσεκτικά άνοιξε τη προς τα έξω σε όλο το μήκος της για να φαίνεται χαλασμένη και ατημέλητη.