Ξεκίνησες να βγάζεις τα φρύδια σου σε μικρή ηλικία. Πλέον καθημερινά παλεύεις με το τσιμπιδάκι των φρυδιών λίγο πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου ενώ πολλές φορές τα βάφεις προκειμένου να γεμίσεις τα κενά με το αποτέλεσμα να μη μοιάζει τόσο φυσικό. Τι πρέπει να προσέξεις λοιπόν στα φρύδια σου;

Μακριά από προϊόντα. Προσπάθησε να αποφύγεις οποιαδήποτε λοσιόν ή κρέμα γύρω ή και πάνω στη περιοχή των φρυδιών. Έχουμε την τάση να αντιμετωπίζουμε τα φρύδια μας όπως οποιαδήποτε περιοχή του δέρματος και αυτό προκαλεί πρόβλημα στους θύλακες. Προσπάθησε να τα αποφύγεις και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα.

Χρησιμοποίησε σωστά τον καθρέπτη. Καλό είναι να αποφύγεις την πίσω πλευρά του καθρέπτη που λειτουργεί ως μεγεθυντικός αλλά και τον φωτισμό στο δωμάτιο όπου βρίσκεσαι. Δοκίμασε να βγάλεις τα φρύδια σου πρωινή ώρα όταν θα υπάρχει αρκετό φως.

Μη χρησιμοποιήσεις ψαλίδι. Στην πραγματικότητα είναι λίγες οι γυναίκες που πραγματικά θέλει λίγο ψαλίδισμα το φρύδι τους. Επιπλέον, επειδή αν δεν είσαι επαγγελματίας δεν μπορείς να γνωρίζεις πόσο αλλά και πως θα το κόψεις είναι καλύτερα να το αποφύγεις. Αν παρόλα αυτά επιμένεις χτένισε τα και κόψε σιγά – σιγά τις τρίχες όπου προεξέχουν.

Τα φρύδια πρέπει να να ξεκινούν από το σωστό σημείο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αν δεν γνωρίζεις που θα πάρει το φρύδι ανοδική τάση μέχρι να κάνει τη γωνία και στη συνέχεια να αρχίσει να κατεβαίνει με αποτέλεσμα να μην είναι ευθυγραμμισμένα σωστά. Πρόσεξε λοιπόν χρησιμοποιώντας ένα μολύβι από το πλάι της μύτης το πως θα κάνεις το σχέδιο.

Επένδυσε σε ένα καλό μολύβι φρυδιών. Με το γέμισμα των φρυδιών το αποτέλεσμα θα γίνει πιο ρεαλιστικό αλλά και τα μάτια σου πιο έντονα. Το σωστό μολύβι φρυδιών θα πρέπει να δώσει την ψευδαίσθηση της φυσικής τρίχας και να μη μοιάζει σαν τατουάζ. Οπότε είναι καλό να συμβουλευτείς τους ειδικούς ώστε το χρώμα των μαλλιών σου να ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα των φρυδιών σου. Η επιλογή μας;

BrowSatin της Maybelline NY: Μολύβι φρυδιών & πούδρα γεμίσματος σε 1 προϊόν

BrowSatin της Maybelline NY: Μολύβι φρυδιών & πούδρα γεμίσματος σε 1 προϊόν