Μετά από μια έντονη ημέρα, όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, η όψη σου δείχνει πιο θαμπή και κουρασμένη, σε σχέση με το πως νιώθεις. Είναι σαν να σου λέει η επιδερμίδα σου ότι δεν μπορεί πια να ανταπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα, όπως παλαιότερα.

1 στις 2 γυναίκες νιώθει ότι δείχνει μεγαλύτερη το βράδυ από ότι το πρωί, όπως αποδεικνύει μια αποκλειστική μελέτη των εργαστηρίων της Vichy. Η επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας, δέχεται μια επιβράδυνση των λειτουργιών της και το εύρημα αυτό οδήγησε στη δημιουργία μια φροντίδας συνεχούς επανόρθωσης των ρυτίδων. Τώρα επιτέλους, οι γυναίκες έχουν τη δύναμη να νικήσουν τις μικρές καθημερινές μάχες με τον καθρέπτη.

30 ώρες vs 6 ωρών. Τόση ώρα χρειάζεται μια επιδερμίδα στα 40 για να φτάσει στη μέγιστη επανόρθωση συγκριτικά με μια νεότερη. Τα Εργαστήρια Vichy ανακάλυψαν ότι, ανεξάρτητα από το πόσο δραστήρια και ενεργητική νιώθει μια γυναίκα, οι κύκλοι επανόρθωσης της επιδερμίδας επιβραδύνονται, όσο αυξάνεται η ηλικία. Εάν δεν παρέμβουμε, ο χρόνος πλήρους επανόρθωσης της επιδερμίδας αυξάνεται από τις 6 στις 30 ώρες! Αυτό σημαίνει ότι πλέον μια ολόκληρη ημέρα δεν φτάνει. Η νεότητα χάνεται σταδιακά – τα σημάδια γήρανσης εγκαθίστανται. Υπάρχει λύση;

Ναι, κι ονομάζεται Liftactiv Supreme και προσφέρει αποτέλεσμα lifting, κάθε ώρα, κάθε μέρα, ενώ η ενισχυμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητά της γίνεται εμφανής από τον πρώτο κιόλας μήνα. Καταπολεμά συνεχώς την ανάπτυξη των σημαδιών γήρανσης, ειδικά αυτών που εμφανίζονται μέσα στην ημέρα. Από το πρωί έως το βράδυ, η επιδερμίδα παραμένει λεία και η νεότητά της δεν επηρεάζεται όσο περνάν οι ώρες. Παρέχει αποτελεσματικότητα 3 διαστάσεων και 15 μεταλλικά στοιχεία για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

αντιγήρανση

Liftactiv Supreme της Vichy

Η άμεση, βραδινή και μακροπρόθεσμη δράση της βασίζεται στην ένωση Ραμνόζης 5% + Νεοεσπεριδίνης, σε συνδυασμό με την αποκλειστική τεχνολογία Day-Proof της Vichy. Τεχνολογία ικανή να δρα κατά της καθημερινής γήρανσης και, ταυτόχρονα, κατά των συμπτωμάτων μακροπρόθεσμης γήρανσης.

Έτσι, διαμορφώνεται μια τριπλή δράση ενάντια στη γήρανση που λειτουργεί ως εξής:

Άμεση επανόρθωση 3D: Λευκές μικροπέρλες, που κάνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας να φαίνεται πιο λεία και φωτεινή, στη στιγμή.

Adenosine + Καφεΐνη: Η Adenosine προσφέρει λείανση της επιδερμίδας, αντιμετωπίζοντας το σχηματισμό ρυτίδων και γραμμών έκφρασης στη διάρκεια της ημέρας. Η Καφεΐνη καταπολεμά τα συμπτώματα κούρασης που οδηγούν σε γήρανση (μαύροι κύκλοι, πρήξιμο κάτω από τα μάτια) και την απώλεια λάμψης, καθώς διεγείρει, αποσυμφορεί και τονώνει την επιδερμίδα

Ραμνόζη 5% + Νεοεσπεριδίνη: Η Ραμνόζη σε συγκέντρωση 5% επιλέχθηκε για να ενισχύσει την καταπολέμηση των μακροπρόθεσμων συμπτωμάτων γήρανσης, καθώς έχει δράση στο χόριο και στο δερμο-επιδερμικό σύνδεσμο, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην πάχυνση της επιδερμίδας.

Η Νεοεσπεριδίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην πρόληψη της αλλοίωσης της επιδερμίδας λόγω της φωτογήρανσης και της χρονογήρανσης. Αντιμετωπίζει την απώλεια λάμψης και τις φλεγμονές, ενώ ενισχύει την προστατευτική λειτουργία της επιδερμίδας. (Test in-vitro) Μελέτη αποδεικνύει ότι η μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα του συνδυασμού αυτού είναι ενισχυμένη.

Σε πρόσφατη έρευνα στην Ελλάδα, ζητήθηκε από τις γυναίκες που έχουν δοκιμάσει την Liftactiv Supreme να πουν τη γνώμη τους. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΑΝ! Επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά της σε σχέση με άλλες αντιγηραντικές κρέμες που έχουν δοκιμάσει. Συμφωνούν ότι απέκτησαν επιδερμίδα λεία, ενυδατωμένη, με μεγαλύτερη ελαστικότητα. Αγαπούν την ελαφριά υφή που απορροφάται άμεσα και το ευχάριστο άρωμα. Γι’αυτό και 9 στις 10 θα την αγόραζαν ξανά!

Liftactiv Supreme της Vichy, γιατί στα στα 40 σου έχεις κι εσύ κάθε λόγο να νιώθεις SUPREME!