Τα καλλυντικά σου έχουν ημερομηνία λήξης όπως είχαμε γράψει παλαιότερα.

Όμως αν και είναι καλό μετά από ένα χρονικό διάστημα να τα αντικαθιστάς και να αγοράζεις καινούρια δεν είναι κακή ιδέα να χρησιμοποιείς τα ληγμένα με διαφορετικούς τρόπους.

Στην εποχή που «τίποτα δεν πάει χαμένο» ιδού κάποιες λύσεις και προτάσεις για να μην τα πετάξεις αλλά να κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα και οικονομικά.

Το make-up

Αυτό που έχει περισσέψει θα μπορούσες να το «ανακατέψεις» με μία κρέμα σώματος ώστε να δώσεις ένα πιο σκούρο και λαμπερό χρώμα στα πόδια σου. Η «αλοιφή» απλώνεται εύκολα και δεν αφήνει υπολείμματα.

Το άρωμα

 Αποτελεί ένα αποσμητικό χώρου πρώτης ποιότητας και γεμίζει το δωμάτιο με μία αναζωογονητική φρεσκάδα. Άλλωστε είναι το αγαπημένο σου αφού το φοράς καθημερινώς ή σε ξεχωριστές περιστάσεις.

Βγάζεις το καπάκι και το αφήνεις σε ένα σημείο από όπου θα ξεχειλίσει και θα μετατρέψει τον χώρο σε…spa χαλάρωσης και όμορφων συναισθημάτων.

Το αντηλιακό

Μπορεί να μην σου εξασφαλίζει- πλέον- προστασία από τον ήλιο αλλά αποτελεί μία ιδανική κρέμα σώματος για θρέψη και ενυδάτωση. Η ημερομηνία λήξης το μετατρέπει σε ένα απλό γαλάκτωμα που όμως δεν χάνει τις ευεργετικές του ιδιότητες.