Το κίνημα των hipsters άλλαξε πολλά δεδομένα στο στυλ και αναβίωσε τάσεις που θεωρούνταν παρωχημένες. Μία από αυτές ήταν και τα μέχρι πρότινος “gig” γυαλιά οράσεως που στην εποχή των επεμβάσεων με laser είναι σχεδόν αχρείαστα από πρακτικής πλευράς αλλά τόσο σοφιστικέ σικ από στιλιστικής πλευράς.

Το μακιγιάζ οφείλει να προσαρμοστεί στην προσθήκη του εν λόγω αξεσουάρ.make-up-glasses-5

Έτσι, όταν φοράτε γυαλιά οράσεως πρωταρχικός σκοπός είναι να τονιστούν τα μάτια. ΟΚ, ξέρω πως το υγρό eyeliner δεν βολεύει πολλές για καθημερινή χρήση, οπότε μπορείτε να εμπιστευθείτε ένα μαλακό και σταθερό μολύβι για να δώσετε έντονο περίγραμμα στα μάτια.makeup-glasses-1

Ναι, το καλό με τα γυαλιά οράσεως είναι πως μπορείτε να δώσετε δραματικό περίγραμμα στα μάτια βάφοντας τόσο την πάνω όσο και την κάτω γραμμή του βλεφάρου ακριβώς όπως το παρουσιάζει στην ακόλουθη φωτογραφία η παγκόσμια πρέσβειρα της Avon, super model, Irina Shayk.

Irina Shayk for Avon

Irina Shayk for Avon

Το μολύβι που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι μαλακό, σταθερό και να έχει διάρκεια, ό,τι ακριβώς χαρακτηρίζει το Kohl Eyeliner της Avon.

True Black Kohl eyeliner Avon

True Black Kohl eyeliner Avon

Μην ξεχάσετε να προεκτείνετε ανοδικά την γραμμή του άνω βλεφάρου δίνοντας στα μάτι το λεγόμενο «cat eye» εφέ.makeup-glasses-2

Ένα ακόμα εφέ που μπορείτε να εφαρμόσετε όταν φοράτε γυαλιά οράσεως είναι να βάψετε τις κάτω βλεφαρίδες. Για να είμαι ειλικρινής, είναι σχεδόν επιτακτικό να το κάνετε. Μπορεί να σας φαίνεται αρκετά δραματικό το μακιγιάζ όταν βάφετε τις κάτω βλεφαρίδες σε γυμνά μάτια αλλά με τα γυαλιά μειώνεται η δραματικότητα και διατηρείται η ένταση σε σωστή ισορροπία.

Η Avril Lavigne

Η Avril Lavigne

H Michelle Trachtenberg

H Michelle Trachtenberg

Πανεύκολο task αν χρησιμοποιείτε τη Mega Effects Mascara της Avon που χάρη στο εργονομικό της σχήμα και το ειδικό βουρτσάκι της μεταφέρει 40% περισσότερο προϊόν παρέχοντας στιγμιαία απίστευτο όγκο από άκρη σε άκρη με μία μόνο κίνηση.

Mega Effects Mascara της Avon

Mega Effects Mascara της Avon

Έχοντας παίξει αρκετά με το περίγραμμα των ματιών δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε σκιά, μπορείτε ωστόσο να συνεχίσετε το «παιχνίδι του μακιγιάζ» με το χρώμα του κραγιόν. Σε περίπτωση που λατρεύετε το έντονο χρώμα στα χείλη και σας προβληματίζει το γεγονός πως ήδη έχετε τονισμένα μάτια, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας κόκκινο, φούξια, ροζ κραγιόν γιατί όπως προαναφέρθηκε η ένταση στο βλέμμα μειώνεται λόγω των γυαλιών.make-up-glasses-6

Οι επιλογές πολλές: από το κλασσικό κόκκινο στο φανταχτερό φούξια, στο ρομαντικό ροζ, στο μεθυστικό κόκκινο της Βουργουνδίας ή στο τελείως ουδέτερο μπεζ, μέσα από τις 55 αποχρώσεις του Ultra Color Lipstick της Avon, θα βρείτε ό,τι αναζητάτε. Το κραγιόν Ultra Color Rich της Avon έχει νέα σύνθεση που επιτρέπει στο χρώμα να έχει ζωντάνια και να διατηρείται έντονο για ώρα ενώ διαθέτει επίσης βούτυρο Shea για τη φροντίδα των χειλιών, έλαιο omega, arctic berry και βιταμίνη Ε, που δίνουν στα χείλη απαλότητα και τα ενυδατώνουν στιγμιαία.

Ultra Color Lipstick της Avon

Ultra Color Lipstick της Avon

«Βάλε τα γυαλιά» με το μακιγιάζ σου σε όλους!make-up-glasses-7