Η αλήθεια είναι ότι χθες το βράδυ βγήκες, ξενύχτησες και ήπιες αρκετά. Σήμερα όμως πρέπει να πας στη δουλειά, εκτός του ότι νιώθεις πάρα πολύ κουρασμένη, οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου κάνουν party. Κάτι πρέπει να κάνεις γι αυτό. Ένα φυσικό και καθαρό μακιγιάζ είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Μη χρησιμοποιήσεις έντονες σκιές γιατί έχουν τη τάση να σε δείχνουν κουρασμένη (και δεν θέλουμε κάτι τέτοιο). Επιπλέον το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα σου πάρει μόνο πέντε λεπτά που σημαίνει ότι θα εξοικονομήσεις τουλάχιστον δέκα λεπτά παραπάνω ύπνου από τη καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ σου.

Μετά την ενυδατική σου, χρησιμοποίησε ένα concealer κάνοντας ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από κάθε μάτι το οποίο θα ταμπονάρεις ώστε να δώσεις φως στη συγκεκριμένη περιοχή.

1

 

Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσεις πούδρα προκειμένου να καλύψεις την επιδερμίδα σου που γυαλίσει.Θα καλύψει και τους πόρους τους οποίους κάθε πρόσωπο έχει.

2

Επόμενο βήμα είναι να δώσεις λίγο χρώμα στο κινητό μέρος των βλεφάρων χωρίς όμως να φαίνεται έντονο. Μια σκούρα σκιά ή με αρκετό glitter θα σε κάνει να δείχνεις κουρασμένη.

3

Χρησιμοποίησε τώρα ένα μαύρο ή ένα καφέ μολύβι για να τραβήξεις μια γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες.

3

Τώρα θα σου πω ένα μικρό τρικ για να μη τρέξει το μολύβι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πέρασε στις κάτω βλεφαρίδες σου το μολύβι που χρησιμοποίησες πριν κάνοντας όμως μόνο ένα ελαφρύ πέρασμα. Τώρα θα χρειαστεί να γυρίσεις τις βλεφαρίδες σου με το ειδικό ψαλιδάκι, αν δεν έχεις σου έχουμε λύση με 4 τρόπους να το κάνεις χωρίς αυτό.

3

 

Πρόσθεσε τώρα τη μάσκαρα αλλά και λίγο ρουζ. Επέλεξε ένα ροζ nude κραγιόν και είσαι έτοιμη. Εύκολο έτσι; 
3