Τα μακριά μαλλιά είναι ότι πιο sexy για μια γυναίκα. Πολλοί φίλοι μου ισχυρίζονται ότι τα κοντά μαλλιά δεν χαρίζουν καθόλου θηλυκότητα. Αν είσαι της πρώτης άποψης αλλά δεν μπορείς να τα καταφέρεις ακολούθησε τα 6 μαγικά μυστικά που αναφέρονται παρακάτω και θα βγεις σίγουρα κερδισμένη.

1. Το πιστολάκι

Το πιστολάκι ειδικά μετά το λούσιμο προκαλεί σπασίματα και ψαλίδα στα μαλλιά, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο φρόντισε να κάνεις μια πλεξούδα και να τα αφήσεις έτσι για αρκετή ώρα. Και οι πλεξούδες είναι της μόδας και το αποτέλεσμα όταν τα λύσεις θα είναι εντυπωσιακό. Τι λες; Επίσης, αν θέλεις μπορείς να κρατήσεις μέχρι την επόμενη μέρα το conditioner στα μαλλιά σου ώστε να είναι απαλά χωρίς να το λούσεις.

2. Μασάζ

Χρησιμοποίησε ένα μείγμα από έλαιο άργκαν και κανέλα και κάνε μασαζ στο τριχωτό της κεφαλής σου. Αυτή η μαγική συνταγή θα σε βοηθήσει με δυο τρόπους, η κανέλα τονώνει της ρίζες ενώ το έλαιο ενυδατώνει σε βάθος

3. Βιταμίνες

Δοκίμασε να αγοράσεις βιταμίνες από το φαρμακείο που θα σου δώσουν μεγαλύτερη ενέργεια αλλά τονώνουν σε βάθος και τα μαλλιά.

4. Βραδινή περιποίηση

Φρόντισε πριν πας για ύπνο να χτενίζεις 5 λεπτά τα μαλλιά σου. Με αυτό τον τρόπο αυξάνετε η κυκλοφορία του αίματος και δυναμώνουν οι ρίζες.

5. Οι άκρες

Κάθε 6 εβδομάδες φρόντισε να κόβεις το κατεστραμμένο κομμάτι των μαλλιών σου, έτσι ανανεώνεται η τρίχα και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα ορατά.

6. Φιστίκια

Όσο και αν σου φαίνεται θεότρελο μια μικρή ποσότητα φιστικιών ενισχύει την τρίχα και σου χαρίζει πλούσια και δυνατά μαλλιά!