Μακριά μαλλιά, πόσες γυναίκες βλέπεις άραγε στον δρόμο και τις ζηλεύεις για τα μακριά τους μαλλιά; Τελείωσε, το πήρες απόφαση, αυτή τη φορά θα τα μακρύνεις και θα τα προσέχεις ο κόσμος να χαλάσει. Μόλις όμως ξεπεράσουν το μήκος στο στήθος αρχίζουν τα προβλήματα, κόμποι στις άκρες, μαλλιά που σπάνε και άτονες μπούκλες είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ξεμπερδεύεις τα μαλλιά σου όσο είναι στεγνά

Μερικές φορές η μακριά τρίχα τείνει να είναι και λεπτή και αυτό μπορεί να δυσκολέψει τη βούρτσα να χτενίσει τα μαλλιά σου καθώς μπλέκεται και δημιουργεί κόμπους. Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να είναι το σαμπουάν ή το conditioner. Λούστε τα μαλλιά σας δύο φορές και στη συνέχεια προσθέστε άφθονο conditioner. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά και χτενίστε αμέσως.

Η αλογοουρά

Ξέρουμε πόσο πολύ λατρεύεις να πιάνεις τα μαλλιά σου αλογοουρά ειδικά όταν έχεις μια δύσκολη μέρα με γυμναστήριο, ποδήλατο ή γιόγκα αλλά προσπαθείτε να τη παραλείψετε γιατί ο ιδρώτας θα εξαπλωθεί από τις ρίζες στα μαλλιά σας. Αντί γι αυτό δοκιμάστε να κάνετε ένα bun ή μια γαλλική πλεξούδα.

Η βαφή και το ξάνοιγμα

Το ξάνοιγμα και η βαφή μπορούν να φθείρουν τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα ξηρά και εύθραυστα. Ωστόσο, αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν χάρη στο νέο σύστημα Fibreplex της Schwarzkopf Professional. Το σύστημα προστασίας ανεβάζει τον πήχη για τα προϊόντα χρώματος, μειώνοντας το σπάσιμο της τρίχας έως και 94% σε τρία απλά βήματα – κάθε φορά. Και είναι πολύ εύκολο στη χρήση! Το  Fibreplex μπορεί να αναμιχθεί με οποιοδήποτε προϊόν βαφής, προστατεύοντας τη δομή της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξανοίγματος, αποχρωματισμού και βαφής.

Fibreplex_Pack_Composing

Βήμα 1: Πρώτα, αναμιγνύετε το  Fibreplex N°1 BOND BOOSTER με τη βαφή και το developer. Δεν έχει σημασία εάν ξανοίγετε, αποχρωματίζετε ή βάφετε τα μαλλιά.

Βήμα 2: Αφού ξεβγάλετε τη βαφή, δουλέψτε στα μαλλιά το  Fibreplex N°2 BOND SEALER, αφήστε το για 5-10 λεπτά ως θεραπεία για θρέψη και ξεβγάλετε. Αυτό χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και σταθεροποιεί τους δεσμούς που ενισχύθηκαν στο Βήμα 1.

Βήμα 3: Η εμπειρία  Fibreplex δεν σταματάει στο κομμωτήριο. Το τρίτο βήμα του συστήματος  Fibreplex είναι ένα προϊόν για περιποίηση στο σπίτι. Το  Fibreplex N°3 BOND MAINTAINER διασφαλίζει χρωματικό αποτέλεσμα με διάρκεια και ανθεκτική δομή της τρίχας. Πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα σε νωπά, φρεσκολουσμένα μαλλιά. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5-10 λεπτά και ξεβγάλετε. Έτσι, τα μαλλιά θα διατηρήσουν τη θρέψη και την υγιή όψη τους μέχρι το επόμενο ραντεβού σας για βαφή – από τη ρίζα έως τις άκρες.