Υπάρχει μια διαδικασία ομορφιάς που με εκνευρίζει όσο καμία άλλη: το μανικιούρ! Πρέπει να ξεβάψω και μετά ξαναβάψω τα νύχια μου, και στη συνέχεια να περιμένω αρκετή ώρα μέχρι να στεγνώσουν, στεκούμενη σαν το σκιάχτρο μεσ’το σπίτι, προσπαθώντας να μην ακουμπήσω πουθενά και χρειαστεί να ξεκινήσω την όλη διαδικασία από την αρχή. Ουφ! Επιπρόσθετα, επειδή είχα την κακή συνήθεια να ξεβάφω τα νύχια μου μπροστά στην τηλεόραση, έχω ήδη καταστρέψει το ξύλινο coffee table της μαμάς μου με σταγόνες ασετόν που έσταζαν πάνω στο τραπεζάκι κάθε φορά που εγώ ήμουν αφηρημένη σε μια σκηνή, και παραλίγο να καταστρέψω και το δικό μου.

Θα μου πείτε για κάτι τέτοιες περιπτώσεις δημιουργήθηκε το ημι-μόνιμο μανικιούρ και θα συμφωνήσω, αλλά δυστυχώς η τσέπη φέρνει αρκετές αντιρρήσεις. Έτσι, όταν ήρθαν στα χέρια μου ένα βερνίκι από την ανοιξιάτικη σειρά χρωμάτων της Maybelline New York, μαζί με το νέο ξεβαφτικό νυχιών Express Remover, σκέφτηκα να τα δοκιμάσω και να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.natural-nails-products

Καταρχάς, είμαι ενθουσιασμένη με το ξεβαφτικό νυχιών που αξίζει να σημειώσω πως δεν περιέχει ασετόν, Express Remover γιατί είναι πραγματικά εξπρές! Η διαδικασία της απομάκρυνσης του βερνικιού γίνεται σε χρόνο dt μέσα από 3 κινήσεις:

1. Βυθίζετε το νύχι μέσα στο βαζάκι που περιέχει σφουγγάρι ποτισμένο με ξεβαφτικό.

2. Περιστρέφετε το νύχι

3. Κλείνετε το πώμα

Τόσο απλά! Και πιστέψτε με δεν μένει ίχνος μανό στο νύχι (…κι εγώ έσωσα τα έπιπλα μου).

Ενδεικτική λιανική τιμή 7,95€

Ενδεικτική λιανική τιμή 7,95€

Το βερνίκι που δοκίμασα ήταν η απόχρωση Latte (no.254) από τη σειρά Color Show by Colorama της Maybelline New York και είναι το μανό που θα μου εξασφαλίσει ένα από τα αγαπημένο manicure styles και μία από τις πιο δυνατές τάσεις της φετινής σεζόν, το φυσικό look στα νύχια. Η συγκεκριμένη απόχρωση αποδίδει ένα απαλό ροζ  (όχι γαλακτερό) που εναρμονίζεται με το χρώμα του δέρματος και κάνει τα νύχια να φαίνονται απολύτως απλά και φυσικά ενώ παράλληλα απλώνεται εύκολα στο νύχι και στεγνώνει πολύ γρήγορα.

Color show (Latte)

Color show (Latte)

Mission accomplished 😉natural-nails-2