Και εκεί που λέγαμε ότι τα μανό για εμάς που δεν μπορούμε να βάψουμε ούτε μισό νύχι μας είναι παντελώς άχρηστα και δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς να σχεδιάσουμε πίνακα ζωγραφικής σε ολόκληρο το χέρι μας κυριολεκτικά ένα νέο μανό έρχεται να μας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια.

Το βάψιμο των νυχιών είναι ιεροτελεστία για κάθε γυναίκα, εγώ για παράδειγμα το κάνω κάθε Σάββατο πρωί όπου δεν χρειάζεται να κάνω κάποια δουλειά, βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι δεν θα χρειαστεί ούτε να ακουμπήσω το φλιτζάνι του πρωινού καφέ μου για την επόμενη τουλάχιστον μια ώρα ώστε να στεγνώσουν τα νύχια μου και να μη δημιουργήσουν αντιαισθητικές γραμμές.

Η εταιρεία  Nails Inc. σε συνεργασία με την Alexa Chung έρχεται να δώσει τέλος σε αυτό το γυναικείο πρόβλημα καθώς κυκλοφόρησε από εχθές κιόλας ένα μανό σε μορφή σπρέι. Και το καλύτερο; Το αποτέλεσμα είναι αψεγάδιαστο αν περιμένεις μόνο 20 δευτερόλεπτα.

 

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Ψεκάζεις με το μανό της επιλογής σου για 20 δευτερόλεπτα και έπειτα το αφήνεις να στεγνώσει. Τέλος, πλένεις τα χέρια σου με νερό και σαπούνι και μόλις απέκτησες καταπληκτικά νύχια σε δευτερόλεπτα.