Το nail art αρχίζει να αποκτά τον τελευταίο καιρό ξανά αρκετούς θαυμαστές. Οι διαφορετικοί τύποι των χρωμάτων στα νύχια κάνουν την κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφα. Αν όμως δεν είναι δεξιοτέχνης στο συγκεκριμένο “άθλημα” πάρε μερικές ιδέες και πραγματικά εντυπωσίασε τους όλους με τα νύχια σου. Είναι κυριολεκτικά μια αρκετά απλή διαδικασία που θα αλλάξει τα νύχια σου στη στιγμή.

Πέρασε δύο στρώσεις από το κανονικό σου βερνίκι νυχιών και στη συνέχεια μόλις στεγνώσει πέρασε το βερνίκι με τη ματ υφή στα νύχια σου. Επιπλέον μπορείς στον παράμεσο να τοποθετήσεις ένα διαφορετικό μανό με confetti ή να αγοράσεις ρίγες τις οποίες θα κολλήσεις στα νύχια σου.

Αν πάλι δεν έχεις ματ βερνίκι αλλά θέλεις οπωσδήποτε σήμερα κιόλας να φτιάξεις τα νύχια σου τότε σου έχουμε μια έξυπνη συνταγή.Θα χρειαστείς:

  • 1 διαφανή βάση
  • 1 μανό στο χρώμα της επιλογής σου
  • 1 πινελάκι
  • λίγο ταλκ

Απλώνουμε τη βάση στα νύχια μας και στη συνέχεια περνάμε δύο στρώσεις από το βερνίκι που θέλουμε. Τη δεύτερη φορά αμέσως μόλις απλώσουμε το χρώμα προσθέτουμε με το πινελάκι αρκετή ποσότητα ταλκ πάνω στα νύχια. Μόλις το βερνίκι στεγνώσει αφαιρούμε το τάλκ  με προσοχή και τα νύχια μας έχουν ματ υφή.

Αν πάλι είσαι πιο ειδική στο συγκεκριμένο κομμάτι μπορείς να κάνεις γαλλικό με το τελείωμα να είναι γυαλιστερό ή να κάνεις μερικά νύχια με γυαλιστερή υφή και άλλα με ματ ή να προσθέσεις κάποια αυτοκόλλητα και τρουκ στα νύχια. Ότι και αν κάνεις το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Εμείς σου δίνουμε ιδέες.