Η Miranda Kerr είναι ένα από πιο πετυχημένα μοντέλα σε παγκόσμιο επίπεδο που δεν διστάζει να μοιραστεί τα μυστικά ομορφιάς και διατροφής της. Το τελευταίο tip που ομολόγησε σε συνέντευξη της στο People.com ήταν πως ψεκάζει με άρωμα τις άκρες των μαλλιών της για να διατηρεί περισσότερη ώρα τη μυρωδιά του αρώματος της.

Εκτός από τα μαλλιά της η Kerr ψεκάζει ελαφρά με το άρωμα της και τα ρούχα της πριν ντυθεί. ‘’Είναι ένας τρόπος να γίνεται αισθητή η μυρωδιά σου μόλις μπαίνεις σε ένα χώρο δίχως να «κατακλύζει» τον κόσμο που βρίσκεται εκεί’’.

Η πρώην σύζυγος του Orlando Bloom δηλώνει πως μένει πιστή σε ένα άρωμα μόλις βρει αυτό που της ταιριάζει και δύσκολα το αλλάζει. Η Miranda Kerr είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος της Escada, Joyful που όπως εκμυστηρεύθηκε της θυμίζει την παιδική της ηλικία τότε επισκεπτόταν το μπουντουάρ της μαμάς της και της άρεσε να δοκιμάζει τα αρώματά της.

Στο παρελθόν και ο σχεδιαστής μόδας Narcisso Rodriguez και δημιουργός ενός από πιο ξεχωριστά και ευπώλητα αρώματα το For Her, έχει παροτρύνει τις γυναίκες να ψεκάζουν με άρωμα τα μαλλιά τους. Επειδή ωστόσο οι ειδικοί διατηρούν επιφυλάξεις σχετικά με τη χρήση αρώματος σώματος στα μαλλιά, στην αγορά κυκλοφορούν αρώματα που είναι κατάλληλα για το τριχωτό της κεφαλής.