Ναι, και όμως μπορείς και σου έχουμε καταπληκτικά νέα!Ένα μεγάλο μερίδιο γυναικών, συχνά υποφέρει από λιπαρή επιδερμίδα και με τάση προς ακμή μην έχοντας άλλη επιλογή παρά να στραφεί στις αλλεπάλληλες στρώσεις προϊόντων. Βάση, concealer, make-up, πούδρα είναι μερικές από τις «στρώσεις» που βαραίνουν την επιδερμίδα καθημερινά. Με τη VICHY Dermablend, καλύπτονται όλες οι χρωματικές ατέλειες της επιδερμίδας, από την ελαφρά ερυθρότητα μέχρι τη λεύκη! Σήμερα, οι ειδικοί στην υψηλή κάλυψη κάνουν ένα βήμα παραπάνω στην υψηλή τεχνική του καμουφλάζ, μετατρέποντας τις 3D ατέλειες σε 2D.

Vichy_Dermablemd 3D_ visual

Η Επανάσταση

Ξεχάστε τους διεσταλμένους πόρους, τις κηλίδες και τις ουλές…Η VICHY Dermablend, δεν εξισορροπεί απλώς τον τόνο της επιδερμίδας, αλλά επίσης, λειαίνει και εξισώνει ακόμα και τις πιο έντονες, τρισδιάστατες ατέλειες στην υφή του δέρματος.Οι ατέλειωτες στρώσεις ειδικών προϊόντων (μερικές γυναίκες συνδυάζουν μέχρι και  8 διαφορετικά προϊόντων κάθε μέρα!) γίνονται πλέον παρελθόν. Με τη VICHY Dermablend, μία στρώση είναι αρκετή για να μετατρέψει το επιρρεπές στην ακμή δέρμα, σε μια λεία, ομοιόμορφη «έτοιμη να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον κόσμο» επιδερμίδα.

Επαναστατική και καινοτόμα σύσταση για μέγιστη αποτελεσματικότητα

Για πρώτη φορά και αποκλειστικά από τη VICHY, η LOréal Research παρουσιάζει την επαναστατική και καινοτόμα σύνθεση Alliagel, η οποία συνδυάζει δύο φάσεις, μία άνυδρη και μία υδατική, χωρίς γαλακτωματοποιητές. Μια επανάσταση των αισθήσεων!

Το gel αυτό, περιέχοντας χρωστικές και καταπραυντικούς παράγοντες γίνεται ένα με την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της πιο λεία και όμοιομορφη όψη.  Η VICHY Dermablend,  ενυδατώνει, δίνει ματ όψη, και επανορθώνει την επιδερμίδα για 16 ολόκληρες ώρες, χωρίς βάρος, με εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα. Η επιδερμίδα αναπνέει ελεύθερα! Καθ’ όλη αυτήν τη διάρκεια, τα δερματολογικά ενεργά συστατικά του make-up, το σαλικυλικό οξύ και η επερουλίνη, δρουν κατά των ατελειών, καταπραΰνοντας τους ερεθισμούς και την ερυθρότητα.

Η σύσταση Alliagel:

  1. Εξισορροπεί το ανάγλυφο της επιδερμίδας
  2. Επανορθώνει τις ατέλειες μέρα με τη μέρα
  3. Καλύπτει με απόλυτα ματ φινίρισμα