Για το χειμώνα του 2015, παρουσιάστηκαν πολλά beauty trends αλλά ένα είχε σχεδόν καθολική αποδοχή: το φυσικό look στο μακιγιάζ, κι όταν αναφερόμαστε σε natural look δεν εννοούμε μόνο τα ροδαλά μάγουλα και την απουσία περιγράμματος στα μάτια αλλά την απόλυτη έλλειψη επιτηδευμένης λογικής. Έτσι, το σημείο του προσώπου που καθορίζει σημαντικά την όψη μας, τα φρύδια, επανήλθαν στις φυσικές τους γραμμές. Αντίστοιχα makeup looks παρουσιάστηκαν στα fashion shows των οίκων Michael Kors, Victoria Beckham, Vera Wang, Giambattista Valli (Haute Couture Collection), Jason Wu, Jil Sander και Diane Von Furstenberg.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως η Cara Delevingne αποτελεί να αποτελεί το πιο περιζήτητο μοντέλο χάρη στη μοναδική ομορφιά που της χαρίζουν τα έντονα φρύδια της ενώ η κάμερα πραγματικά υποκλίνεται στο βλέμμα των ηθοποιών Lilly Collins και Emilia Clarke, η Daenerys Targaryen του “Game of Thrones”.

Cara Delevigne

Cara Delevigne

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Lily Collins

Lily Collins

Και εκεί που είσαι έτοιμη να αναφωνήσεις από χαρά που το φυσικό μακιγιάζ εξακολουθεί να αποτελεί τάση και είσαι έτοιμη να αποκτήσεις το πιο σαγηνευτικό βλέμμα σου, διαπιστώνεις πως τα φρύδια σου δεν είναι έτοιμα είτε γιατί είναι ατίθασα, είτε γιατί είναι αραιά, είτε γιατί είναι λεπτά και ως γνωστόν ο χρόνος πίσω δεν γυρνά (τουλάχιστον χωρίς να αποφύγεις τη χρονική φάση “ζούγκλα”).

Και στα τρία προβλήματα δίνει λύση η μάσκαρα φρυδιών BrowDrama by Maybelline New York.  Χάρη στη gel σύνθεση της και το ειδικά σχεδιασμένο στρογγυλό βουρτσάκι επιτυγχάνεται τριπλή δράση:

BrowDrama by Mayebelline NY

BrowDrama by Mayebelline NY

Πειθαρχία: Χτενίστε κατά μήκος του φρυδιού με φορά προς τα πάνω

Σχήμα & Ένταση: Περάστε το πινέλο ακολουθώντας τη φυσική γραμμή του φρυδιού.Life Style Brow

…και μερικά beauty tips για τέλεια φρύδια:

Εφαρμόστε την BrowDrama σε πιο ανοιχτή απόχρωση από τη δική σας για να φωτίσετε το βλέμμα.

Εφαρμόστε στην ίδια απόχρωση με τη φυσική σας για απόλυτα natural αποτέλεσμα, όπως επιτάσσει η μόδα.

Εφαρμόστε σε πιο σκούρα απόχρωση από τη δική σας για να δώσετε ένταση στο βλέμμα (εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Cara!)

H BrowDrama κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις: Dark Blond, Medium Brown και Dark Brown.

“Ναι” στο δραματικό βλέμμα, “Όχι” στη δραματική κατάσταση των φρυδιών 😉