Να πούμε ότι το περιμέναμε; Όχι, δεν περιμέναμε πως πίσω από τα υπέροχα μαλλιά της Blake Lively κρύβεται ένα μυστικό ομορφιάς που έχει κλέψει από τη μαμά της και έχουμε οι περισσότερες στο ψυγείο μας: τη μαγιονέζα!

”Η μητέρα μου πάντοτε εφάρμοζε λάδι ή μαγιονέζα στα μαλλιά της, από τη μέση τους και κάτω, πριν λουστεί. Όταν λουζόταν, το σαμπουάν αφαιρούσε τη λιπαρή ουσία κυρίως, και έτσι οι άκρες δεν γίνονταν τραχιές”

Το μυστικό ομορφιάς της μαμάς Lively βασίζεται στη λογική πως το λάδι ή η μαγιονέζα λειτουργούν ως προστατευτικό φιλμ για την τρίχα. Το σαμπουάν καθαρίζει αποτελεσματικά τη ρίζα των μαλλιών και γίνεται “λιγότερο επιθετικό” στις άκρες όπου παρατηρείται συχνά ξηρότητα.

Η Blake Lively, η οποία είναι μούσα του αρώματος Gucci Premiere, δήλωσε πως έχει πάντα ένα μπουκάλι άρωμα στην τσάντα της το οποίο χαρακτηρίζει ως “αυτοπεποίθηση σε μπουκάλι” αφού μόλις το φορά αισθάνεται αμέσως πιο δυναμική. ”Αισθάνεσαι πως είναι η δική σου σφραγίδα” δήλωσε συγκεκριμένα, ενώ από την τσάντα της δεν λείπουν ακόμα η μάσκαρα και τα lip-gloss, ειδικά όσα είναι σε κοραλί απόχρωση.

Hollywood Glam με την Blake Lively για το Gucci Premiere

Hollywood Glam με την Blake Lively για το Gucci Premiere

Τέλος, η ίδια θεωρεί πως οι απαστράπτουσες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί οφείλονται στο γεγονός ότι κάνει ότι την ευχαριστεί και την κάνει να αισθάνεται πιο άνετα πριν πραγματοποιήσει μια δημόσια εμφάνιση ”Συνήθως τρώω αυτό που επιθυμώ περισσότερο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη μόλις βγω εκεί έξω” δήλωσε χαρακτηριστικά.

H Blake Lively εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί και στην εγκυμοσύνη της

H Blake Lively εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί και στην εγκυμοσύνη της

Και με αυτή της τη δήλωση απέδειξε ότι γνωρίζουμε χρόνια τώρα: πως η ομορφιά είναι εσωτερική υπόθεση!