Ο φετινός χειμώνας επιβάλει σκούρα χρώματα με μια ιδιαίτερη λάμψη και στα νύχια. Χρώματα που μπορούν να ταιριάξουν με όλα, ανάλογα το προσωπικό στυλ της καθεμιάς. Έτσι λοιπόν σας παρουσιάζουμε τα χρώματα που επιλέξαμε για φέτος το χειμώνα.

  • Glitter Navy. Το μπλε σκούρο ήταν και παραμένει ένα χρώμα που πολλές γυναίκες επιλέγουν ως χειμερινό χρώμα. Φέτος το μπλε σκούρο είναι ένα χρώμα που θα φορεθεί πολύ και οι εταιρείες έχουν βγάλει υπέροχες αποχρώσεις που λάμπουν. (Essie 697 Midnight Cami, από 8,75 €)

essie

 

  • Ζεστό αδιαφανές ροζ. Τα τελευταία χρόνια οι αποχρώσεις στο χρώμα του δέρματος άρχισαν να επανέρχονται στην μόδα, φέτος όμως το χειμώνα οι αποχρώσεις είναι πιο ζεστές και πιο φωτεινές, έτσι λοιπόν χρώματα όπως το ζεστό ροζ και το μπεζ θα φορεθούν πολύ. (China Glaze – Beach Beige Bottle, από 12,00 €)

ever

 

  •  Γκρι, το χρώμα του άνθρακα. Ένα χρώμα σκούρο αλλά εξίσου εντυπωσιακό όσο το μπλε. Με μια μικρή δόση λάμψης ή και σκέτο μπορεί να συνοδεύσει όλες τις εμφανίσεις και τα στυλ. (L134 – Be a gentleman, Sephora, από 5,40 €)

seph

 

  • Κλασικό κόκκινο, ένα χρώμα που ποτέ δεν φεύγει από την μόδα. Το κόκκινο είναι εντυπωσιακό χρώμα είτε σε ρούχο είτε σε αξεσουάρ είτε στα νύχια. Πολλές γυναίκες το προτιμούν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις κι όχι μόνο. ( Fancy me?, Sephora από 5,40€)

seph-red

 

  • Ασημί μεταλλικό. Είναι μια επιλογή που δίνει την απαραίτητη λάμψη και παράλληλα μπορεί να είναι σοβαρό και διακριτικό ανάλογα με την ένταση που θέλετε στο μανικιούρ σας. (Super Star Status, από 15,90€)

star

 

  • Τα παστέλ χρώματα κυριαρχούν και τον φετινό χειμώνα, μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και είναι πολύ διακριτικά για το γραφείο. (Βερνίκι νυχιών Beat No 666 της Erre Due)

beat

 

  • Τέλος για ένα λαμπερό τελείωμα στο μανικιούρ σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία top coats που θα δώσουν άλλη αισθητική στο τελικό αποτέλεσμα. (Gold Fever, Sephora, από 5,40€)

gold