Το να σου κάνω μαθήματα μανικιούρ είναι λίγο αστείο. όλες έχουμε δοκιμάσει τρόπους, χρώματα, σχήματα, τατουάζ και αυτοκόλλητα και έχουμε μετατρέψει τα 10 δάχτυλα και νύχια των χεριών μας σε μικρό καμβά πάνω στον οποίο όλα μπορούν να συμβούν!

Όμως το μάτι μου έπεσε σε κάτι – στα αλήθεια- τρομακτικό που ελπίζω να μην έχεις τολμήσει ή να μη σκοπεύεις να το τολμήσεις!

Τα νύχια στιλέτο είναι μία πολύ κακή ιδέα και επειδή είναι καλοκαίρι, η διάθεση έχει πέσει στα πατώματα με τα πολύ σοβαρά και τα περίεργα που συμβαίνουν γύρω μας ας δούμε 5 λόγους που όσα νεύρα και αν έχεις δεν χρειάζεται να μετατρέψεις τα χέρια σου σε φονικά όπλα!

1. Είναι επικίνδυνα

1

Τα έχεις και επιθυμείς διακαώς να ξύσεις το πρόσωπό σου! Ακόμα χειρότερα – κάτι μπήκε στο μάτι σου! Έχεις μία μικρή ενόχληση στα χείλη σου. Σκέψου τι μπορεί να κάνει ένα στιλέτο σε αυτά τα σημεία… ΟΧΙ, σκέψου τον πόνο και το αίμα! Σκέψου και έλα να λιποθυμήσουμε μαζί!

2. Δε μπορείς να κάνεις τίποτα

4

Να ανοίξεις ένα κουτάκι αναψυκτικού! Να πατήσεις το pin στο ATM (κάθε μέρα – κάθε μέρα). Να πλύνεις ένα πιάτο, να βάλεις το παιδί για ύπνο, να κάνεις έρωτα με το σύντροφό σου… Σκέψου τι μπορείς να του κάνεις με αυτά τα 10 μικρά και αιχμηρά μαχαίρια…ΠΑΝΤΟΥ!

3. Σπάνε

3

Είναι 10 μολύβια που τα έχεις ξύσει για τα καλά και είναι τόσο ωραία και μυτερά! Πόσο αντέχει ένα μολύβι; ΠΟΣΟ;

4. Θα σε αντιμετωπίζουν με φόβο

2

Φίλοι, γνωστοί και περαστικοί. Βλέπουν μία γυναίκα να κυκλοφορεί και να οπλοφορεί. Να θέλει κάποιος να σου ζητήσει κάτι και να φοβάται. Να φοβάται για την σωματική του ακεραιότητα! Δεν θα σε πλησιάσει άνθρωπος.

5. Είναι μία πολύ «σύντομη» και «αδέξια» μόδα

ρτ

Σύμφωνα με το περιοδικό Cosmopolitan, 2015 τα extreme νύχια πεθαίνουν και δεν αφορούν κανέναν! Τα πιο φυσικά σχήματα και χρώματα είναι πλέον η κλασική και διαχρονική αξία!