Έχοντας ως αποστολή την παροχή θεραπειών που εκπληρώνουν την ισορροπία πνεύματος και σώματος και εξασφαλίζουν την απόδραση του ανθρώπου από την υλιστική καθημερινότητα, το Nilaya Spa προσφέρει ιεροτελεστίες και μασάζ εμπνευσμένα από τον εξωτισμό της Ανατολής, υψηλού επιπέδου θεραπείες ιατρικής αισθητικής αλλά και ειδικές σειρές προϊόντων φροντίδας για το σπίτι.

Σε ένα ζεν περιβάλλον, ο επισκέπτης βιώνει ένα πραγματικό ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Οχτώ πολυτελείς καμπίνες με ιδιαίτερη διακόσμηση και διαφορετικά χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία, σας περιμένουν για θεραπείες χαλάρωσης και ενεργειακής τόνωσης. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και ηρεμίας.

WELLNESS TREATMENTS ΣΤΟ NILAYA SPA

Το NILAYA Spa διαθέτει τις πλέον εξειδικευμένες μεθόδους και θεραπείες – βασισμένες στη φιλοσοφία των αρχαίων πολιτισμών – για την ανανέωση, ομορφιά, ευεξία, ξεκούραση, περιποίηση και φροντίδα του εαυτού μας! Επιλέξτε εκείνη που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και αφεθείτε σε ένα ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος, ηρεμίας και ψυχικής χαλάρωσης.

Για το μήνα Ιούνιο, ανακαλύψτε θεραπείες που προετοιμάζουν ιδανικά πρόσωπο και σώμα πριν από την έκθεση στον ήλιο, για ένα καλοκαίρι ξέγνοιαστο, αναδεικνύοντας τον πιο όμορφο εαυτό σας.IMG_4412

Facials

To λαμπερό δέρμα αντανακλά την καλή υγεία! Στο NILAYA Spa θα ανακαλύψετε μια σειρά από ειδικές θεραπείες και μάσκες για την επιδερμίδα του προσώπου, οι οποίες παρέχουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, διατηρώντας το δέρμα σας υγειές, όμορφο και νεανικό.

5 Vegetable Radiance Treatment

Εμπνευσμένη από την κρητική διατροφή, η συγκεκριμένη θεραπεία προσώπου περιλαμβάνει 5 μάσκες βασισμένες σε λαχανικά με πλούσια θρεπτικά στοιχεία και συνδυάζεται με την κινεζική φιλοσοφία των 5 σημείων, που εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση των λεπτών γραμμών και ένα μοναδικά ενυδατωμένο δέρμα, που ακτινοβολεί υγεία.

Carrot Smooth Bronzing

Για εσάς που θέλετε να ακτινοβολείτε μέσα στο ολοκαίνουριο μπικίνι κάτω από τον χρυσαφένιο ήλιο, το Nilaya Spa προετοιμάστε το σώμα σας για ιδανικό, ομοιόμορφο μαύρισμα με την θεραπεία Carrot Smooth Bronzing. Η θεραπεία ξεκινά με απολέπιση σώματος με χονδρό αλάτι και καροτέλαιο, συνεχίζει με ένα χαλαρωτικό μασάζ και ολοκληρώνεται με μια πλούσια κρεμόμασκα από καρότο, μήλο και γάλα βρώμης. Τα συστατικά δρουν στο κυτταρικό DNA και το προστατεύουν από  τις ελεύθερες ρίζες, προλαμβάνοντας παράλληλα την φωτογήρανση, ενώ το δέρμα ενυδατώνεται βαθιά και αποκτά λάμψη.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

To Nilaya Spa διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα θεραπειών που στοχεύουν στην αποτοξίνωση, το αδυνάτισμα και την καταπολέμηση της κυταρρίτιδας. Οι θεραπείες αυτές διακρίνονται σε τεχνικές massage, όπως το Ocean Therapy, το Orange Body Detox και το Citrus Slimming καθώς και σε θεραπείες που βασίζονται στην χρήση μηχανημάτων όπως η μέθοδος της ενδοδερμικής μάλαξης, η μέθοδος CAVITATION (σπηλαίωση) ή Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση και η μέθοδος των ραδιοσυχνοτήτων για σώμα σμιλευμένο και σφριγηλό καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Ανακαλύψτε τη μέθοδο των ραδιοσυχνοτήτων, η οποία ενεργοποιεί  διαθερμικά  τους ιστούς  βελτιώνοντας  την μικρό-κυκλοφορία  και  αυξάνοντας  θεαματικά το μεταβολισμό  όλων των υπερκείμενων και των υποκείμενων ιστών για άμεση λιποδιάλυση, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και θεαματικά αποτελέσματα στη σύσφιξη της επιδερμίδας!IMG_4387

NILAYA SPA: Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά · 210 8001130 · [email protected] · www.nilaya.gr

Καθημερινά 10:00 – 21:00,  Σάββατο 10:00 – 18:00