Μου συμβαίνει αρκετές φορές, να με ρωτούν φίλες και αναγνώστριες “τι είναι το bronde;” ή “τι διαφορά έχουν τα babylights από τις ανταύγειες;”

Έτσι, σκέφτηκα πως θα ήταν μια καλή ιδέα να συγκεντρώσω μερικές από τις πιο συχνές απορίες και να ζητήσω απάντηση από τον ειδικό, και σε αυτή την περίπτωση είναι ο αγαπημένος μας hair stylist, Πάρης Αγορόπουλος.

Ιδού τα hair trends που αναλύει ο Πάρης Αγορόπουλος:

Το Bronde είναι τάση και η Ελληνίδα μούσα του είναι η Κάτια Ζυγούλη. Επομένως ζήτησα από τον Πάρη να μας αναλύσει λίγο τη δημοφιλή τεχνική.

To look της Κάτιας Ζυγούλη στο Madwalk 2015

To look της Κάτιας Ζυγούλη στο Madwalk 2015

Κεφάλαιο “Babylights”. Ο hair stylist εξηγεί τι είναι τα babylights και γιατί πολλοί αναρωτιούνται αν θεωρούνται ανταύγειες ή όχι. Συμπεραίνω κι από τα λεγόμενα του πως τα babylights είναι ιδανικά για τις ξανθές ή για τις νέες κοπέλες που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στα μαλλιά τους αλλά είναι καλό να κάνουν κάτι με ελάχιστη τεχνική διεργασία και ανεπαίσθητο αποτέλεσμα.

Babylights

Babylights

Ο Πάρης δεν παραλείπει να αναφερθεί και στο Lob, την απόλυτη τάση στο κούρεμα και στη συνέχεια αναφέρεται στις καυτές τάσεις στο χτένισμα για το φετινό καλοκαίρι.

Heidi Klum με Lob κούρεμα

Heidi Klum με Lob κούρεμα

Και το καλύτερο, ο Πάρης το αφήνει για το τέλος, αφού μιλάει για την τεχνική των Shadow Lights που γίνεται στο κομμωτήριο του και πρόκειται για μη γραμμικές ανταύγειες που κατορθώνουν να ανοίγουν πιο αρμονικά -σχεδόν “κρυφά”- από σκούρα βάση σε ψυχρές άκρες.

Ευχαριστώ πολύ τον Πάρη για τις απαντήσεις του και είμαι σίγουρη πως τόσο εγώ, όσο κι εσείς, βρήκαμε πολλούς λόγους για να επισκεφτούμε το κομμωτήριο του.

Paris Agoropoulos Facebook Page