Ανήκω στις λάτρεις του online shopping για προϊόντα ομορφιάς. Και γιατί όχι; Αφού η διαδικασία παραγγελίας είναι απλή, οι τιμές συμφέρουσες, και το online κατάστημα λειτουργεί 24/7!

Το μειονέκτημα του online shopping; Τα παραπάνω οφέλη δεν ισχύουν πάντα…ώσπου ανακάλυψα το gleek.gr!GLEEK.GR

Το gleek.gr είναι ένα ελληνικό online store που φροντίζει να φέρνει στην πόρτα μας τα καλύτερα brands από το χώρο της ομορφιάς. Αυτό που με εντυπωσίασε αμέσως στο gleek.gr ήταν ο σχεδιασμός του αλλά και η ποικιλία των κατηγοριών του καθώς προσεγγίζει την ομορφιά με έναν πιο ολιστικό τρόπο. Έτσι, στο gleek.gr εκτός από πολυτελή αρώματα, προϊόντα περιποίησης δέρματος και make up, τις παραδοσιακές αγορές της γυναίκας, υπάρχει και ειδική κατηγορία με προϊόντα για τον άντρα, όπως αρώματα και κρέμες, αλλά και κατηγορία με αρωματικά χώρουηλεκτρικές συσκευές ομορφιάς, αξεσουάρ όπως πινέλα μακιγιάζ, νεσεσέρ μέχρι και βιβλία για το μακιγιάζ.GLEEK.GR

Είναι φανερό πως πίσω από το gleek.gr βρίσκονται άνθρωποι που πρέπει να γνωρίζουν καλά πως η ομορφιά είναι και εμπειρία. Κι όντως η ομάδα του gleek.gr λατρεύει τον κόσμο της ομορφιάς γι’αυτό και κάθε brand που επιλέγουν να παρέχεται από το store, ανήκει στην αφρόκρεμα του χώρου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα προϊόντα προέρχονται απευθείας από τα επίσημα brands εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι είναι άριστης ποιότητας και καινούρια, κάτι πολύ σημαντικό σε ότι αφορά προϊόντα περιποίησης και make up. Επίσης, είναι σημαντικό να αναφερθεί πως πρόκειται για προϊόντα σε κανονική συσκευασία και όχι για δείγματα ή testers.

Όπως προαναφέρθηκε ο σχεδιασμός το gleek.gr είναι εύκολος και λειτουργικός κάτι που γίνεται αντιληπτό από το browse μέχρι και τη διαδικασία της παραγγελίας κι επειδή στο gleek.gr η παραμικρή λεπτομέρεια πρέπει να είναι μια όμορφη λεπτομέρεια, η παραγγελία παραδίδεται σε ένα υπέροχο κουτί, κατάλληλο για δώρο σε όλους, και κυρίως στον εαυτό μας!

Το καλύτερο το άφησα όπως πάντα για το τέλος, αφού το gleek.gr παρέχει πρόγραμμα επιβράβευσης όπου με κάθε αγορά συγκεντρώνονται πόντοι, που μπορούν να εξαργυρωθούν σε μελλοντικές αγορές (ενότητα “Πρόγραμμα Επιβράβευσης”).

Κλικ στο gleek.gr λοιπόν!