Ένα όμορφο και χαλαρό πρωινό είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε οι συντάκτες ομορφιάς και beauty editors που συμμετείχαμε στην επίσημη παρουσίαση την νέας βαφής μαλλιών Keratin Color. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου, στο Art Lounge του New Hotel, στο κέντρο της Αθήνας με την παρουσία της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία εμπιστεύτηκε την περιποιητική βαφή Keratin Color για την μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της.

Τζένη Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού

Η Στρατηγούλα Βαμβαλή Marketing Director της Henkel και η Ιωάννα Κουρνούτη Brand Manager Color της Henkel μας καλωσόρισε και μας μίλησε για τη νέα βαφή.

Στρατηγούλα Βαμβαλή

Στρατηγούλα Βαμβαλή

Ιωάννα Κουρνούτη

Ιωάννα Κουρνούτη

Η Τζένη Μπαλατσινού, η πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που χρησιμοποίησε τη νέα βαφή μαλλιών Keratin Color, μίλησε για την απόφασή της να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Έτσι, αναφέρθηκε στην εμπειρία της, να δοκιμάσει τη νέα περιποιητική βαφή Keratin Color μόνη, στο σπίτι καθώς και στην εύκολη εφαρμογή της.

O hair expert του Schwarzkopf, Νίκος Αλεξίου by niko&niko μίλησε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της βαφής, τη σημασία που έχει η κερατίνη και στα 3 στάδια της βαφής και απάντησε στις απορίες μας, ενώ ο Άκης Αλεξίου, colorist expert μας βοήθησε να επιλέξουμε το πιο κατάλληλο χρώμα για τα μαλλιά μας, μέσα από τις 18 αποχρώσεις της Keratin Color.

Νίκος Αλεξίου

Νίκος Αλεξίου

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο και απολαυστικό brunch με θέα το Λυκαβηττό και την Ακρόπολη.