Κάθε πρωί αντικρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, βλέπεις κάποιες ατέλειες αλλά αισθάνεσαι καλύτερα μόλις βάλεις την ενυδατική σου κρέμα καθώς νιώθεις άμεσα μια αίσθηση φρεσκάδας και βλέπεις την πρωινή θαμπάδα να εξαφανίζεται. Η ίδια αίσθηση ισχύει μέχρι το βράδυ;o-LOOKING-IN-MIRROR

Μάλλον όχι αφού , 1 στις 2 γυναίκες δηλώνουν ότι φαίνονται μεγαλύτερες σε σχέση με το πρωί. Οι ενδείξεις που αναφέρουν είναι θαμπή όψη, πιο βαθιές ρυτίδες, μείωση της σφριγηλότητας.

Δημιούργημα της φαντασίας τους; Δυστυχώς όχι, αφού η γήρανση είναι «ένα έργο σε πρόοδο»: Η επιδερμίδα μας όντως χάνει τη νεότητά της καθημερινά, συμπτώματα που με τα χρόνια γίνονται μόνιμα και τελικά οδηγούν στην εγκατεστημένη γήρανση.  Ένα απλό παράδειγμα, είναι η αναφορά πολλών γυναικών πως το βράδυ φαίνεται πιο έντονο το γνωστό «πόδι της χήνας», οι ρυτίδες δηλαδή στα πλαϊνά των ματιών αλλά και γύρω από το στόμα, και γενικά πως έχουν πιο θαμπή επιδερμίδα και θλιμμένη όψη.

Με αυτό το δεδομένο, οι ερευνητές της Vichy αποφάσισαν να εστιάσουν για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη διάσταση της γήρανσης και επομένως να βρουν τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινής γήρανσης.

Το αποτέλεσμα προήλθε από την κορυφαία σειρά φροντίδας της επιδερμίδας, τη Liftactiv, και πήρε το όνομα Liftactiv Supreme.

H Vichy Liftactiv Supreme διατίθεται σε δυο τύπους, για κανονικές μικτές επιδερμίδες και για ξηρές επιδερμίδες

H Vichy Liftactiv Supreme διατίθεται σε δυο τύπους, για κανονικές μικτές επιδερμίδες και για ξηρές επιδερμίδες

Ο στόχος ήταν σαφής: Δράση για το αύριο, κάθε μέρα, για ορατά νεότερη επιδερμίδα άμεσα, μέχρι το τέλος της ημέρας και μακροπρόθεσμα.

Έχοντας ως βάση την πετυχημένη φόρμουλα της Liftactiv που δίνει αποτέλεσμα lifting, η Liftactiv Supreme έχει στοχευμένη δράση συνεχούς lifting.

Η πρώτη αίσθηση που έχεις μόλις φοράς τη συγκεκριμένη κρέμα είναι πως πρόκειται για μια ελαφριά και δροσερή κρέμα (ένα μεγάλο στοίχημα για τις συνήθως βαριές, αντιρυτιδικές κρέμες).

Επίσης, η Liftactiv Supreme απορροφάται άμεσα και αφήνει ματ αποτέλεσμα χωρίς καθόλου αίσθηση λιπαρότητας, ενώ δεν κολλάει.

Η άμεση, βραδινή και μακροπρόθεσμη δράση της βασίζεται στην ένωση Ραμνόζης 5% + Νεοεσπεριδίνης, σε συνδυασμό με την αποκλειστική τεχνολογία Day-Proof της Vichy. Τεχνολογία ικανή να δρα κατά της καθημερινής γήρανσης και, ταυτόχρονα, κατά των συμπτωμάτων μακροπρόθεσμης γήρανσης.

Έτσι, διαμορφώνεται μια τριπλή δράση ενάντια στη γήρανση που λειτουργεί ως εξής:

Άμεση επανόρθωση 3D: Λευκές μικροπέρλες, που κάνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας να φαίνεται πιο λεία και φωτεινή, στη στιγμή.

Adenosine + Καφεΐνη: Η Adenosine προσφέρει λείανση της επιδερμίδας, αντιμετωπίζοντας το σχηματισμό ρυτίδων και γραμμών έκφρασης στη διάρκεια της ημέρας. Η Καφεΐνη καταπολεμά τα συμπτώματα κούρασης που οδηγούν σε γήρανση (μαύροι κύκλοι, πρήξιμο κάτω από τα μάτια) και την απώλεια λάμψης, καθώς διεγείρει, αποσυμφορεί και τονώνει την επιδερμίδα

Ραμνόζη 5% + Νεοεσπεριδίνη: Η Ραμνόζη σε συγκέντρωση 5% επιλέχθηκε για να ενισχύσει την καταπολέμηση των μακροπρόθεσμων συμπτωμάτων γήρανσης, καθώς έχει δράση στο χόριο και στο δερμο-επιδερμικό σύνδεσμο, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην πάχυνση της επιδερμίδας.

Η Νεοεσπεριδίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην πρόληψη της αλλοίωσης της επιδερμίδας λόγω της φωτογήρανσης και της χρονογήρανσης. Αντιμετωπίζει την απώλεια λάμψης και τις φλεγμονές, ενώ ενισχύει την προστατευτική λειτουργία της επιδερμίδας. (Test in-vitro) Μελέτη αποδεικνύει ότι η μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα του συνδυασμού αυτού είναι ενισχυμένη.

Η Vichy παρουσιάζει τα εξής αποτελέσματα για τη Liftactiv Supreme: Η επιδερμίδα γίνεται άμεσα λεία και λαμπερή χάρη στην τεχνολογία οπτικής διόρθωσης. Μέχρι το τέλος της ημέρας, η επιδερμίδα είναι κατά 16,4% πιο σφριγηλή, με περισσότερη λάμψη. Ένα μήνα μετά, η επιδερμίδα είναι κατά 32% πιο σφριγηλή. Ακόμα και οι πιο έντονες ρυτίδες επανορθώνονται, χάρη στο συνδυασμό Ραμνόζης 5% + Νεοεσπεριδίνης.

Έτσι, ακόμα και όταν δεν το ξέρουμε η Liftactiv Supreme «δουλεύει υπερωρίες», φροντίζοντας και προστατεύοντας την επιδερμίδα μας μέσα σε μια απαιτητική καθημερινότητα:

H Liftactiv Supreme δρα ενώ εργάζομαι

H Liftactiv Supreme δρα ενώ εργάζομαι

Η Liftactiv Supreme δρα όταν κάνω μάθημα χορού

Απόγευμα: Η Liftactiv Supreme δρα όταν κάνω μάθημα χορού

Δρα ακόμα κι όταν τη χρειάζομαι πιο πολύ, κατά τη διάρκεια της νύχτας κι ενώ παρευρίσκομαι σε παρουσίαση ρούχων

Δρα ακόμα κι όταν τη χρειάζομαι πιο πολύ, κατά τη διάρκεια της νύχτας κι ενώ παρευρίσκομαι σε παρουσίαση ρούχων

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη Liftactiv Supreme, το νέο προϊόν των εργαστηρίων της Vichy, κάνοντας κλικ εδώ.