Η Philab είναι μία 100% ελληνική εταιρία παραγωγής καλλυντικών που εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της επιλεκτικής διανομής. Ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό τη δημιουργία και προσφορά στην Ελληνική και διεθνή αγορά των πιο αποτελεσματικών και ποιοτικών προϊόντων περιποίησης του δέρματος, χωρίς περιορισμούς στο κόστος της σύνθεσης, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα ενεργά συστατικά από όλο τον κόσμο.

Γιατί σας Φανερώνουμε τη Philab;

Για τη Φιλοσοφία της εταιρείας

phi [Φ]

Το Ελληνικό γράμμα Φ, συμβολίζει τις τέλειες αναλογίες, το χρυσό λόγο 1,618, γνωστός και ως ο αριθμός της ομορφιάς. Ο χρυσός λόγος βρίσκεται στη φύση και έχει εφαρμοστεί σε ποικίλους τομείς της ζωής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Lab

Το εργαστήριο μας εμπνέεται από τον χρυσό λόγο και αναπτύσσει όλα τα προϊόντα πάνω σε 3 βασικές αρχές:

1. Αποτελεσματικότητα

2. Ποιότητα

3. Ασφάλεια

Phi [Φ]+ Lab = Philab, η χρυσή τομή μεταξύ ομορφιάς κι επιστήμης

Γιατί Φιλοφρονούμε τα ελληνικά προϊόντα

Τα προϊόντα της Philab έχουν ήδη σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές σε πολυτελή πολυκαταστήματα και καταξιωμένες αλυσίδες καλυντικών όπως το Attica Golden Hall στην Ελλάδα, τα Isolee στην Ισπανία, τα Cosmotheca στη Ρωσία και τα Creme de la Creme στη Λιθουανία.

Η σημαντική μέχρι τώρα πορεία της Philab στην αγορά έχει ήδη αναγνωριστεί μέσω σειράς βραβεύσεων για τα προϊόντα (Prix de Beaute 2012) και της συσκευασίας της (Ermis Awards Silver 2012, EΒΓΕ Merit 2013, Hiiibrand Merit 2011).

Γκάμα προϊόντων της Philab

Γκάμα προϊόντων της Philab

Γιατί Φιλοκαλούμε ( δηλ. Αγαπάμε το ωραίο)

Η αποτελεσματική δράση των προϊόντων Philab οφείλεται στους παρακάτω τρεις λόγους:

1. Στη χρήση ενεργών συστατικών βασισμένων σε κλινικές μελέτες βάσει των οποίων έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά τους.

2. Στη συμμετοχή των ενεργών συστατικών στις φόρμουλες Philab αποκλειστικά και μόνο στο ποσοστό των κλινικών μελετών.

3. Στο συνδυασμό υψηλού αριθμού ενεργών συστατικών σε κάθε προϊόν, προκειμένου τα προϊόντα Philab να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά αλλά και πολυλειτουργικά.

Μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της Philab, ξεχωρίσαμε την κρέμα κατά των μαύρων κύκλων και των σακουλών *1404 Correct_Dark Circles & Puffiness Repair Cream_LowRes

To πρόβλημα:

Καθώς με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και οι μύες αποδυναμώνονται, μπορεί να συσσωρευτεί χαλαρό δέρμα και λίπος κάτω από τα μάτια, δημιουργώντας «σακούλες». Η συσσώρευση υγρού είναι ένας άλλος λόγος για τα πρησμένα μάτια και οφείλεται στην κακή κυκλοφορία. Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι πολύ λεπτό, έχει πολλά αγγεία και είναι επιρρεπές σε αποχρωματισμό. Όταν συμβαίνει αυτό, μπορεί να σχηματισθούν αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι, και αν αφεθούν χωρίς θεραπεία, μπορεί να γίνουν ακόμα και μόνιμοι. Παρά τη γενική πεποίθηση, οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια δεν δημιουργούνται απαραίτητα από την κούραση ή το άγχος. Οι δερματολόγοι και οι πλαστικοί χειρουργοί συμφωνούν ότι οι μαύροι κύκλοι προκαλούνται από τα τριχοειδή αγγεία που έχουν διαρροή αίματος κοντά στην επιφάνεια του δέρματος.

Όταν αυτό το αίμα αρχίζει να οξειδώνεται παίρνει ένα σκούρο μωβ χρώμα, παρόμοιο με μελανιά. Και δεδομένου ότι το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι πολύ λεπτό, αυτό οδηγεί στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Όσο πιο διάφανο είναι το δέρμα και όσο περισσότερο είναι το αίμα που συσσωρεύεται από κάτω του, τόσο πιο σκούροι εμφανίζονται οι κύκλοι.

Η κρέμα κατά των μαύρων κύκλων και των σακουλών της Philab, περιέχει ένα σύμπλεγμα πολύ αποτελεσματικών πεπτιδίων τα οποία δρουν συνεργικά για να καταπολεμήσουν σακούλες και μαύρους κύκλους, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα της περιοχής γύρω από τα μάτια, χαρίζοντας μια υγιή όψη. Τέλος, επιτυγχάνεται μακράς διάρκειας ενυδάτωση, χάρη στην υψηλή της περιεκτικότητα σε ενυδατικούς παράγοντες. 100% χωρίς άρωμα.

Η σύνθεση της περιλαμβάνει:

10% Eyeseryl που μειώνει το πρήξιμο γύρω από τα μάτια

2% Haloxyl βοηθά στη μείωση της διαρροής του αίματος κάτω από το δέρμα και κάνει τους μαύρους κύκλους να ξεθωριάζουν

5% Trylagen που ενισχύει τη σύνθεση των τύπων κολλαγόνου Ι, ΙΙΙ και ΙV, διασφαλίζοντας ένα υγιές και νεανικό δέρμα.

Επίσης περιέχει:

5% Lipobelle glacier (Ελβετία), 0,1% Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους (Τσεχία), Έλαιο άργκαν, Εκχύλισμα ευφραζίας, Έλαιο χαμομηλιού, Βιταμίνη Ε, κ.α.

Εφαρμογή:

Εφαρμόστε (0,2ml) πρωί ή/και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο, με απαλά χτυπηματάκια στην περιοχή γύρω από τα μάτια, χρησιμοποιώντας ιδανικά τον παράμεσο. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα προϊόντα Philab διατίθενται σε εξειδικευμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,  καθώς και μέσω εξειδικευμένων συμβούλων αισθητικής.

Από τον Μάιο του 2013 διανέμονται στο τμήμα επιλεκτικής διανομής του ΑΤΤΙCA στο Golden Hall.

*Προτεινόμενη Λιανική Τιμή (15 ml): 79,80