Μπορεί η Αμερικανική Ψυχιατρική εταιρεία να αποφάνθηκε πως η εμμονή με τις selfies αποτελεί ψυχική διαταραχή αλλά η αλήθεια είναι πως ειδικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών οι φωτογραφικές λήψεις πληθαίνουν.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες είναι αναμφίβολα οι αυθόρμητες αλλά επειδή όλο και κάποια στημένη θα βγάλετε, μπορείτε να λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα tips για αποτέλεσμα άξιο για εξώφυλλο περιοδικού:

Η τέλεια θέση του προσώπου

Το να κατεβάσετε ελάχιστα το πηγούνι θα δείξει πιο μακρύ το πρόσωπο. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάτε να χαμογελάτε ώστε να τονίσετε τα ζυγωματικά σας και να αποκτήσει καλύτερη δομή το πρόσωπο. Επίσης, μπορείτε να τραβήξετε λίγο το πρόσωπο προς τα έξω για ακόμα πιο άψογο αποτέλεσμα.

Το ζεύγος Brangelina

H Angelina Jolie ξέρει πως να αναδείξει τις γωνίες του προσώπου της

Η τέλεια πόζα

Όταν στέκεστε όρθια, στηριχτείτε στο ένα πόδι γιατί έτσι δείχνει πιο χαλαρή η στάση του σώματος σας ενώ παράλληλα φαίνεται όμορφη η σιλουέτα σας.

Η άψογη πόζα της Alexa Vega

Η άψογη πόζα της Alexa Vega

Τα εντυπωσιακά μαλλιά

Δημιουργείστε το “εφέ” του όγκου στα μαλλιά, φέρνοντας τα στη μία πλευρά.

H Louise Roe στο κόκκινο χαλί

H Louise Roe έχει εμπειρία στο να ποζάρει μπροστά στο φακό

 H σωστή στάση σώματος

Ακόμα κι αν δεν πήγατε ποτέ μπαλέτο, σίγουρα θα γνωρίζετε ήδη πως όταν η πλάτη είναι ίσια, οι ώμοι τραβηγμένοι πίσω και το στομάχι επίπεδο, τότε φαίνεστε πιο αδύνατη αλλά και αρχοντική. Α, και μην ξεχνάτε να μακραίνετε το λαιμό.

H υπέροχη στάση σώματος της Amanda Seyfried

H υπέροχη στάση σώματος της Amanda Seyfried

H θέση των χεριών

Μην κολλάτε τα χέρια στον κορμό γιατί φαίνονται πιο ογκώδη. Φροντίστε να τα απομακρύνετε από το σώμα και ιδανικά να τα λυγίσετε τονίζοντας τη μέση σας.

Η Amy Adams στο κόκκινο χαλί

Η Amy Adams στο κόκκινο χαλί

To στρατηγικό σημείο στις group photos

Η λάθος θέση στις ομαδικές φωτογραφίες είναι η ακριανή. Το άτομο που στέκεται στο τέλος της ομάδας δείχνει πιο ογκώδες ακόμα κι αν είναι petit στην πραγματική του ζωή.Group_photograph

Το κόλπο του contouring

Τώρα που μάθατε τα μυστικά του contouring, μην ξεχάσετε να τα εφαρμόσετε πριν στηθείτε μπροστά στο φακό. Contouring =Γωνίες στο πρόσωπο.

Contouring: Το χαρακτηριστικό μακιγιάζ της Kim Kardashian

Contouring: Το χαρακτηριστικό μακιγιάζ της Kim Kardashian

Η σημασία της πούδρας

Επειδή το φλας της κάμερας θα τονίσει ακόμα περισσότερο την ενδεχόμενη γυαλάδα στο πρόσωπο, φανερώνοντας μια λιπαρή επιδερμίδα στις φωτογραφίες, φροντίστε, ειδικά αν πρόκειται για κάποια περίσταση όπως κάλεσμα σε γάμο/βάφτιση, να έχετε ταμπονάρει την επιδερμίδα του προσώπου με πούδρα.

Η σωστή απόχρωση κραγιόν

Οι ιδανικές αποχρώσεις είναι τα ροζ, τα κόκκινα και τα πορτοκαλί. Τα κραγιόν με βάση το μπλε, όπως τα δαμασκηνί, δείχνουν πιο αποχρωματισμένα στις φωτογραφίες ενώ η glossy υφή δείχνει πιο εντυπωσιακή από τη ματ.

Το κόκκινο κραγιόν της Blake Lively

H Blake Lively επιλέγει στρατηγικά το κόκκινο κραγιόν για την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Κατά τ’άλλα, say cheese!