Πολλές γυναίκες κατορθώνουν να διατηρούν για πολλές μέρες το χτένισμα με τα λεία μαλλιά (blow out) αλλά επιλέγουν να λουστούν μετά τη δεύτερη ή τρίτη μέρα γιατί η ρίζα αρχίζει να λαδώνει, τα μαλλιά αποκτούν μυρωδιές από το περιβάλλον όπως φαγητών ή τσιγάρο ενώ το χτένισμα αρχίζει να χάνει την αρχική φόρμα και κίνηση.

Για να μπορέσετε να δώσετε περισσότερη διάρκεια στο χτένισμα και να μοιάζει σαν να είχατε μόλις επισκεφθεί το κομμωτήριο, μπορείτε να εφαρμόσετε τις ακόλουθες συμβουλές:

Το λειτουργικό ξηρό σαμπουάν

To ξηρό σαμπουάν είναι πραγματικά σωτήριο: όχι μόνο αφαιρεί τη λιπαρότητα και τις οσμές από τα μαλλιά δίχως να χρειάζονται λούσιμο, αλλά δίνει και όγκο στις ρίζες.

Syoss Dry Shampoo ενάντια στη λιπαρότητα

Syoss Dry Shampoo ενάντια στη λιπαρότητα

To άρωμα των μαλλιών

Ένας ακόμα τρόπος για να απομακρυνθούν οι οσμές από τα μαλλιά (που πήγε ο αντικαπνιστικός νόμος, οέο;), είναι να τα ψεκάσετε με ένα ειδικό άρωμα. Το θετικό με τα αρώματα μαλλιών είναι πως η σύνθεση τους θρέφει παράλληλα τα μαλλιά.

75 ml Ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης: 29 € - Στα κομμωτήρια

75 ml
Ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης: 29 € – Στα κομμωτήρια

Η συμβολή της σατέν μαξιλαροθήκης

Ξέρετε γιατί το χτένισμα σας φαίνεται θαμπό μετά από 1-2 μέρες; Γιατί οι τρίχες τρίβονται στις σκληρές βαμβακερές μαξιλαροθήκες με αποτέλεσμα να χάνουν τη λάμψη τους. Αντίθετα, η σατέν μαξιλαροθήκη με τη μαλακή υφή βοηθά τα μαλλιά να διατηρούν τα φυσικά τους έλαια και να συνεχίσουν να δείχνουν λαμπερά.

sleeping_on_satin_pillow

 

Τρία απλά βήματα που κάνουν μεγάλη διαφορά!