Οι αφέλειες είναι αυτό το “κάτι” που χαρίζει στυλ σε κάθε κούρεμα και χτένισμα. Το αρνητικό τους; Χρειάζονται συχνή συντήρηση επειδή αποκτούν γρήγορα μάκρος και γίνονται εκνευριστικές ειδικά όταν καλύπτουν το οπτικό πεδίο. Έτσι, οι περισσότερες γυναίκες με αφέλειες καταλήγουν να γίνονται “κολλητές” με τον κομμωτή τους, αφού τον επισκέπτονται συχνά προκειμένου να επιμελείται εκείνος το μήκος της φράντζας τους.

Κι όμως, το να φροντίσεις εσύ η ίδια τις αφέλειες σου είναι μια εύκολη διαδικασία που βασίζεται στα ακόλουθα 3 βήματα (και όχι, μην φοβηθείς πως θα καταλήξεις να έχεις τις “baby”αφέλειες που είχε δοκιμάσει για ένα φεγγάρι η Beyonce):beyonce-baby-bangs

1. Πρώτον, επέλεξε το κατάλληλο εργαλείο: Το “τριμάρισμα” της φράντζας δεν μπορεί να γίνει με ψαλίδι οικιακής χρήσης. Είναι χρήσιμο να διαθέτεις ένα ψαλίδι κομμωτικής. Δεύτερον, η διαδικασία θα γίνει σε στεγνά μαλλιά. Ξεχώρισε τις τούφες που θέλεις να τριμάρεις και συγκέντρωσε τα υπόλοιπα μαλλιά σε μια αλογοουρά.

2. Χρησιμοποιώντας τον δείκτη και το μεσαίο δάκτυλο του χεριού που χρησιμοποιείς λιγότερο (για τις περισσότερες είναι το αριστερό), πιάσε μια τούφα κρατώντας την μακριά από το μέτωπο. Τράβα τα δάχτυλα σου προς τα κάτω έτσι ώστε να ευθυγραμμιστεί η τούφα με τις αφέλειες και τοποθέτησε τα δάχτυλα σου στο μήκος που θέλεις να τις κόψεις.

3. Πιάσε το ψαλίδι με το άλλο χέρι, κράτα το με μια ελαφριά κλίση και ξεκίνα το ψαλίδισμα στο σημείο που έχεις ορίσει. Το μυστικό είναι να μην πασχίσεις να ευθυγραμμίσεις απόλυτα το ψαλίδι αλλά να γίνει το τριμάρισμα από μικρή γωνία. Επίσης, αν σε εξυπηρετεί καλύτερα, μπορείς να κάνεις τη συγκεκριμένη διαδικασία έχοντας σηκώσει τη φράντζα ψηλά.

Επανέλαβε το ψαλίδισμα στα σημεία που απαιτείται τριμάρισμα μέχρι να αποκτήσεις ξανά συμμετρικές αφέλειες.Taylor-Swift-Bangs