Η άνοιξη φέρνει λουλουδάτα αρώματα και ο χειμώνας μυρωδιές από πικάντικα μπαχάρια. Η The Body Shop δεν παύει να πρωτοπορεί και υποδέχεται το φετινό χειμώνα με ένα θηλυκό άρωμα που σκανδαλίζει τη βιομηχανία αρωμάτων με το μοναδικό μείγμα από πικάντικο musk που συνδυάζεται με καυτές νότες από πιπέρι, κανέλα και tobacco- χωρίς άνθη.no_flowers

Η master perfumer, Corinne Cachen, δήλωσε ‘‘Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα που δεν θα ήταν το τυπικό ‘κοριτσίστικο άρωμα’ – ήθελα να αλλάξω τους κανόνες των αρωμάτων. Χρησιμοποίησα τον αισθησιασμό και τη ζεστασιά των μπαχαρικών και τα συνδύασα με musk προκειμένου να προσεγγίσω τη θηλυκότητα μ’ ένα διαφορετικό τρόπο.Red Musk Poster

Μια πρωτοπορία με σημαντική κληρονομιά

Το 1981, η The Body Shop πρωτοπόρησε δημιουργώντας το μοναδικό White Musk: το πρώτο άρωμα με συνθετικό, χωρίς βαναυσότητα σε ζώα musk. Οι μέχρι τότε κανόνες που ίσχυαν στη βιομηχανία των αρωμάτων, έσπασαν, καθώς είχε δημιουργηθεί ένα άρωμα με musk που δεν είχε συλλεχθεί από ελάφια. Σήμερα, η Red Musk collection συνεχίζει την ιστορία μίας προκλητικής σύμβασης.

Ένα άρωμα με έμπνευση κινηματογραφική

Τι δεν μπορεί να μεταφέρει μια εικόνα; Τα αρώματα. Αν μπορούσαμε να μυρίσουμε το άρωμα που φορούσαν οι πρωταγωνίστριες της ταινίας “Ψηλά Τακούνια” του Πέδρο Αλμοδόβαρ, τότε αυτό θα ήταν το Red Musk. Αυτό τουλάχιστον φαντάστηκε η Corinne Cachen όταν δημιουργούσε τη συγκεκριμένη συλλογή Όταν δημιούργησα αυτό το άρωμα είχα ως έμπνευση την ταινία ‘High Heels’ του Almodovar. Ο Almodovar είναι γνωστός για τις πρωταγωνίστριες των ταινιών του και συχνά χρησιμοποιεί κόκκινα στοιχεία στα φιλμ του για να συμβολίσει τον δραματικό τους αισθησιασμό’.

Οι Αλμοδοβαρικές πρωταγωνίστριες στα κόκκινα!

Οι Αλμοδοβαρικές πρωταγωνίστριες στα κόκκινα!

Τα συστατικά του κόκκινου, δραματικού αισθησιασμού είναι:

Πιπέρι στις Υψηλές Νότες για την οξύτητα του το οποίο δημιουργεί μία υπέροχη αντίθεση με τη ζεστασιά της κανέλας που περιέχεται στις νότες καρδιάς. Το Red Musk όπως προαναφέρθηκε είναι αντισυμβατικό και έτσι το tobacco, που χρησιμοποιείται  σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα στα ανδρικά αρώματα, δίνει μια smoky νότα στη βάση του αρώματος.

Η Red Musk collection περιλαμβάνει Perfume Oil & Eau de Parfum.

Red Musk Perfume Oil 30ml (19,50€)/Red Musk Eau de Parfum 60ml (35€)

Red Musk Perfume Oil 30ml (19,50€)/Red Musk Eau de Parfum 60ml (35€)

Heat Thing Up από τη The Body Shop από τις 27 Οκτωβρίου 2014 και ένας πικάντικος, αισθησιακός χειμώνας ξεκινά!Red Musk