Στην ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών Youth Lab έχουμε αναφερθεί ξανά στο That’s Life. Όταν λοιπόν ήρθε η στιγμή να αναζητήσουμε έναν ορό αναδόμησης η σκέψη μας πήγε κατευθείαν στην εταιρεία που έχει αφοσιωθεί στο «χτίσιμο» ενός νεανικού δέρματος, μέσα από τη σε βάθος μελέτη της βιολογίας του, που έχουν στόχο να αναπυροδοτήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας και εντέλει να επιβραδύνουν το ρυθμό γήρανσης του.

Συνεπώς, το νέο προϊόν των Youth Lab, το Restoring Serum για όλους τους τύπους επιδερμίδας έχει επικεντρωθεί σε αυτό ακριβώς το στόχο: στην αναζωογόνηση των γηρασμένων ινοβλαστών και στην ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου τύπου Ι και ΙΙΙ και της ελαστίνης.  Πως το πετυχαίνει αυτό;

Χάρη στο συνδυασμό των 3 πατενταρισμένων συμπλεγμάτων Neodermyl, Progeline και Tens’ up, που δρουν μαζί με τη σταθεροποιημένη Βιταμίνη C. Πιο αναλυτικά, ο ορός Restoring Serum είναι εμπλουτισμένος με το σύμπλεγμα αμινοξέων και ιχνοστοιχείων Neodermyl, ικανό να λειαίνει τις ρυτίδες και να συσφίγγει ορατά την επιδερμίδα σε 15 ημέρες, με το βιο-μιμητικό πεπτίδιο της ελαφίνης Progeline που αναδιαμορφώνει άμεσα το οβάλ του προσώπου, με το σύμπλεγμα Tens’ up που δίνει άμεσο και μακροπρόθεσμο “lifting” αποτέλεσμα και τέλος, με τη σταθεροποιημένη Βιταμίνη C που ενισχύει τη σύνθεση παραγωγής κολλαγόνου και ομαλοποιεί τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας.Restoring Serum RGB (1)

Ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα γίνεται περισσότερο ελαστική, λεία, σφριγηλή και λαμπερή. Χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε τη νεανική επιδερμίδα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα προϊόντα Youth Lab, είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens, παράγωγα πετρελαίου ή άλλους επιθετικούς καθαριστικούς παράγοντες, όπως SLES και SLS, αλλά και με ένα packaging που εντυπωσιάζει με τον άψογο σχεδιασμό του.youth-lab

Η νεανική όψη της επιδερμίδας, είναι δυνατή και αποτελεί ελληνική πατέντα 😉