Κάνοντας μια επισκόπηση στις τάσεις για την άνοιξη/καλοκαίρι 2014 στα παπούτσια διαπιστώνω πως πολλά από τα νέα σχέδια μπορούν να κρύβουν τα δάχτυλα των ποδιών αφήνουν όμως ακάλυπτες τις φτέρνες.

 

Το μυαλό μου ξαναζεί μια σκηνή που επαναλαμβάνεται κάθε καλοκαίρι :Εγώ να αποχωρώ από την αισθητικό μου χαρούμενη για το νέο μου πεντικιούρ και να επιστρέφω λίγες μέρες μετά για επαναληπτική διαδικασία. Ναι, το καλοκαίρι τα συνήθη προβλήματα με την ξηρότητα, τα σκασίματα και την αίσθηση κούρασης γίνονται ακόμα πιο έντονα λόγω της αυξημένης αφυδάτωσης αλλά και γιατί περπατάμε ξυπόλυτες στις παραλίες και με πολύ λεπτά flat σανδάλια που δεν προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη στο πόδι.walking-on-beach

Έτσι, μόλις πήρα στα χέρια μου τη νέα συσκευή Scholl Velvet Soft η πρώτη μου σκέψη ήταν ‘’Εσύ θα είσαι το πρώτο αντικείμενο που θα μπει στη βαλίτσα των διακοπών μου φέτος’’.

Ο λόγος; Πρόκειται για το νέο, ειδικό επαγγελματικό σύστημα αφαίρεσης του σκληρού δέρματος για χρήση στο σπίτι με αποτελέσματα αντίστοιχα με τη φροντίδα ενός ειδικού pedicurist. Το Scholl Velvet Soft είναι στην ουσία για μία ηλεκτρική λίμα που μας βοηθάει να κάνουμε εύκολα και αποτελεσματικά το δικό μας πεντικιούρ, για να αφαιρέσουμε απλά και απαλά το αντιαισθητικό σκληρό δέρμα στην περιοχή των πελμάτων.

Η συσκευή Scholl Velvet Soft (προτεινόμενη λιανική τιμή €39.99)

Η συσκευή Scholl Velvet Soft (προτεινόμενη λιανική τιμή €39.99)

Η χρήση μιας τέτοιας συσκευής δεν ενδείκνυται μόνο τη θερινή περίοδο αλλά όλους τις εποχές του χρόνου καθώς το τραχύ δέρμα δεν είναι μόνο αντιαισθητικό αλλά εγκυμονεί και κινδύνους, προκαλώντας επώδυνες φουσκάλες και σχισμές. Σε τέτοιες περιπτώσεις μικρόβια μπορεί να διαπεράσουν το δέρμα και να προκαλέσουν μολύνσεις.

Για τους λόγους αυτούς, το σκληρό δέρμα πρέπει να αφαιρείται συστηματικά. Η νέα ηλεκτρική λίμα της Scholl είναι εργονομικά σχεδιασμένη και έχει μία ειδικά μελετημένη κυλινδρική επιφάνεια με μικρόκοκκους, ώστε να απομακρύνει με ήπιο τρόπο το ανεπιθύμητο τραχύ δέρμα χωρίς να κάνει τα πέλματά πολύ ευαίσθητα. Φυσικά, όπως συμβαίνει και στο πεντικιούρ ολοκληρώνουμε τη φροντίδα των πελμάτων μας με ενυδατική κρέμα κατάλληλη για την περιοχή.Scholl-Velvet

Με τέτοιο gadget στο ντουλάπι και στη βαλίτσα μου, είμαι έτοιμη να υποδεχτώ το καλοκαίρι και τις στιλιστικές προκλήσεις του!