Αυτοί οι επιστήμονες κάνουν θαύματα! Υπάρχουν μάλιστα κάποιοι που τα κάνουν τόσο γλυκά που όλα μοιάζουν ιδανικά και ελπιδοφόρα.

Αυτή την φορά τα νέα έρχονται από το Πανεπιστημίο του Κέιμπριτζ όπου αρκετά και «δυνατά» μυαλά ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τη σοκολάτα που θα καταφέρει να κάνει τις ρυτίδες και το γήρας….παρελθόν!

Η «Esthechoc» είναι η σοκολατένια επανάσταση που όταν κυκλοφορήσει στην αγορά θα φέρει τα πάνω-κάτω! Φήμες λένε πως θα φρεσκάρει το πρόσωπο των γυναικών και θα το κάνει να μοιάζει σχεδόν παιδικό (υπερβάλλω λίγο αλλά κάπως έτσι θα γίνει)>

Οι πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες, που περιέχονται σε αυτό το λαχταριστό θαύμα (ασταξανθίνη που έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και φλαβανόλη που μειώνει την «κακή» (LDL) χοληστερόλη) κάνουν τη σκληρή δουλειά για «πράματα και θάματα»!

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως η κατανάλωση της συγκεκριμένης σοκολάτας θα κάνει την επιδερμίδα -σε 3 έως 4 εβδομάδες- λεία, φωτεινή και νέα καθώς μπορεί να επαναφέρει τους δερματικούς βιοδείκτες των γυναικών της ηλικίας 50 έως 60 ετών στα επίπεδα των γυναικών ηλικίας 20 έως 30 ετών!

Η «Esthechoc» φτιάχνεται από την εταιρία Lycotec και είναι « Αποτέλεσμα 10 χρόνων ιατρικής έρευνας και δοκιμών σε περισσότερους από 3.000 εθελοντές», όπως υποστηρίζουν.

Η επίσημη παρουσίαση του προϊόντος θα γίνει στην 13η Παγκόσμια Σύνοδο Τεχνολογίας & Καινοτομίας Τροφίμων (GFTIS) , που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.

Μάθε και κάνε την παραγγελία στο ΕΠΙΣΗΜΟ SITE