Πόσες φορές σου έχει τύχει να πετάξεις βιαστική μέσα στη τσάντα το ρουζ, τη πούδρα ή τη σκιά σου με αποτέλεσμα να γίνει χίλια  κομμάτια, να κλαις πάνω από τα κομμάτια της όπου ξόδεψες για ακόμα μια φορά μια περιουσία η οποία έγινε κυριολεκτικά σκόνη. Και όμως υπάρχει λύση τώρα πια τα καλλυντικά σου γίνονται σαν καινούρια.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να απομακρύνεις τη σπασμένη πούδρα από το κουτάκι της και να τη τοποθετήσεις σε ένα σακουλάκι. Στη συνέχεια με ένα μαχαιράκι αφαίρεσε τα πλαινά υπολείμματα της πούδρας από το κουτάκι και τοποθέτησε τα και αυτά μέσα στο σακουλάκι.

Τώρα θα χρειαστείς ένα κουτάλι ώστε  να πιέσεις τα κομμάτια της πούδρας μέχρι να γίνουν σκόνη και στη συνέχεια να τα τοποθετήσεις ξανά μέσα στο κουτάκι της προσεχτικά. Στη συνέχεια θα πρέπει να ρίξεις λίγο οινόπνευμα και να ανακατέψεις τη σκόνη με το οινόπνευμα μέχρι να έχει την υφή ενός make up.

3877266876-po-compacto-quebrado

Θα πρέπει να το στρώσεις προσεχτικά χρησιμοποιώντας το μαχαιράκι ώστε να έχει λεία επιφάνεια και στη συνέχεια άφησε το να στεγνώσει για μερικές ώρες πριν το χρησιμοποιήσεις.