Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε πως για τη νέα σεζόν οι πλεξίδες απέκτησαν ξανά μια ρετρό αισθητική. Η ρομαντική εκδοχή τους ωστόσο δεν αποτέλεσε ωστόσο τη μοναδική τάση στις πλεξίδες. Ιδού και τα υπόλοιπα trends με πλεξίδες για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014:

Οι Tia Cibani και Mara Hoffman παρουσίασαν έθνικ και συγκεκριμένα tribal looks με πλεξίδες. Η Tia Cibani παρουσίασε πλεξίδες –στεφάνι που έπλεξε με χοντρές κορδέλες σε έντονα χρώματα ενώ στο fashion show της Mara Hoffman παρουσιάστηκε μια εντυπωσιακή εκδοχή με χαμηλό ponytail που χωρίζεται σε δύο λεπτές πλεξίδες και συγκρατείται από πολύχρωμα υφάσματα.

Ο Oscar de la Renta και η Diesel Black Gold επένδυσαν στη γαλλική πλεξίδα, με τον πρώτο να την στερεώνει σε χαμηλό κότσο.

Oscar de la Renta SS'14

Oscar de la Renta SS’14

Diesel Black Gold  SS'14

Diesel Black Gold SS’14

Ο οίκος Venexiana επίσης παρουσίασε hair look με εντυπωσιακό χαμηλό κότσο αφού τα μαλλιά χωρίστηκαν στη μέση, δύο πλεξίδες ξεκίνησαν από την κορυφή και κατέληξαν χαμηλά σε κότσο με περίτεχνο δέσιμο. Ένα hair look ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις.

Τέλος, ο Kenneth Cole πάντρεψε τα κοριτσίστικα κοτσιδάκια με τις πλεξίδες.

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι πλεξίδες αποτελούν το απόλυτο hair trend της ανοιξιάτικης σεζόν και μένει να αποφασίσετε ποιο ή ποια από τα πολλά hair looks με πλεξίδες ταιριάζει στο στυλ σας.