Η νέα Συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι ‘13 της Vilebrequin απευθύνεται στους μεγάλους  αλλά και τους μικρούς φίλους της μάρκας και αντλεί έμπνευση από τα νησιά του Ειρηνικού ωκεανού. Φανταστείτε μοναδικά τοπία με σμαραγδένια νερά, παραλίες με λευκή άμμο και φοίνικες, όπως ακριβώς θα τα βλέπατε σε μία καρτ ποστάλ.

Η Ζάζα ντε Μπρίτο, Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Vilebrequin, μας ταξιδεύει στην καρδιά του Ειρηνικού Ωκεανού και στα νησιά Μπόρα Μπόρα, την Ταϊτή, τη Μοορέα και το Μαουπίτι, προσκαλώντας μας να ακολουθήσουμε τα βήματα του Captain Cook, του πνευματικού πατέρα των νήσων Σοσιετέ της γαλλικής Πολυνησίας.

Η νέα Συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013, εμπνέεται από τον πολιτισμό και την παράδοση των νησιών και δανείζεται τα γνωστά μοτίβα της γαλλικής Πολυνησίας, όπως τα φοινικόδεντρα, τη σαύρα «Γκέκο», το σαλάχι των λιμνοθαλασσών, το λουλούδι tiare και τον μαυροπτέρυγο καρχαρία. Τη χρωματική παλέτα των μαγιό συνθέτουν ζωηρά χρώματα, όπως το σμαραγδί, το πορτοκαλί, το κόκκινο, το φούξια και το πράσινο, αλλά και πιο απαλά, όπως το ροζ, το γαλάζιο, το λευκό και η ώχρα. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικά σχέδια σε ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς, που θυμίζουν φωτογραφίες τραβηγμένες στα εξωτικά τοπία του Ειρηνικού.

Η νέα συλλογή της Vilebrequin είναι διαθέσιμη στα παρακάτω καταστήματα:

Collective:

Ν. Ερυθραία: Λεωφ. Τατοϊου 102 & Κολοκοτρώνη, τηλ. 210 8070933

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 96, τηλ. 210 9639384

Πάτρα: Ερμού 49, τηλ. 2610 225450

Attica:

Attica City Link: Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα

Attica Golden Hall: Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

Attica Mediterranean Cosmos: 11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, Θεσσαλονίκη