Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί όλες τις γυναίκες στον κόσμο έχει την λύση του με απλά tips.

Δεν χρειάζεται ούτε να κάνεις πλούσιες τις φαρμακευτικές εταιρείες ούτε να αγχώνεσαι για το πώς θα τις εξαφανίσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εμπιστευτείς όσα μας έλεγαν οι γιαγιάδες μας και θα δεις αποτελέσματα άμεσα…

Βάλε αλόη

Από την αρχαιότητα ήταν γνωστή για τις ευεργετικές τις ιδιότητες στον άνθρωπο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απλώσεις το τζελ της αλόης πάνω στο σημείο που έχουν εμφανιστεί οι ραγάδες και θα τις δεις να εξαφανίζονται σταδιακά. Αν δεν έχεις φυτό αλόης τότε μπορείς να πάρεις από το φαρμακείο μια κρέμα. Κοστίζει ελάχιστα…

Πολύ νερό…

Το βασικό συστατικό του οργανισμού δεν είναι άλλο από το νερό. Η αιτία που εμφανίζονται οι ραγάδες είναι πως το δέρμα είναι αφυδατωμένο και το δέρμα δεν έχει αρκετή ελαστικότητα για να ανταπεξέλθει. Δεν χρειάζεται παρά 8-10 ποτήρια την ημέρα για να δεις το αποτέλεσμα!

Μείωσε τον καφέ

Ο καφές από την άλλη έχει την ιδιότητα να αφυδατώνει τον οργανισμό. Προφανώς και δεν πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο ώστε το δέρμα σου να μείνει ελαστικό!

Φτιάξε μια σπιτική μάσκα

Περιποιήσου το δέρμα σου όπως του αξίζει. Μια super μάσκα που μπορείς να κάνεις με αμυγδαλέλαιο, ζάχαρη και μερικές σταγόνες από χυμό λεμόνι, θα σε καταπλήξει. Φτιάξε την μάσκα και άπλωσε την στην περιοχή που έχεις ραγάδες για 10 λεπτά.

Το λάδι το… θαυματουργό

Το ελαιόλαδο θα σταματήσει την εξάπλωση των ραγάδων σχετικά άμεσα. Ρίξε μερικές σταγόνες στο σημείο που έχουν εμφανιστεί και θα μείνουν στο… ίδιο για πάντα!