Το όνομα “Κατερίνα” είναι ένα από τα λίγα που δεν έχουν αντίστοιχο αντρικό. Σε μια γυναίκα με απόλυτα θηλυκό όνομα ταιριάζει ένα απόλυτα θηλυκό δώρο όπως το συλλεκτικό Steampod Cristal Temptation. l-oreal-steampod-cristal-orne-de-swarovski

H L’Oréal Professionnel προσθέτει στο αγαπημένο Steampod τα πιο λαμπερά κρύσταλλα Swarovski. Με το σύστημα Steampod, η L’Oréal Professionnel καλωσόρισε πριν από 2 χρόνια μια νέα γενιά εργαλείων που συνδυάζουν το styling και την περιποίηση. Όπως δηλώνει το όνομα του βασικό του στοιχείο είναι ο ατμός. Το Steampod είναι το 1ο σίδερο ισιώματος παγκοσμίως που παράγει συνεχή και υψηλή ροή ατμού, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα παραγωγής ατμού.

Η σύνθεση των προϊόντων Steampod είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ενεργοποιείται με τον ατμό που παράγει το σίδερο ισιώματος, μεταφέροντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά στο εσωτερικό της τρίχας. Αποτελούν την 1η σειρά περιποίησης με Προκερατίνη και έχουν ειδική σύνθεση, που ενεργοποιείται με τον ατμό. 3 προϊόντα: 2 κρέμες και 1 serum.

Κρέμα για Φυσικά έως ελαφρώς ευαισθητοποιημένα μαλλιά

Κρέμα για Φυσικά έως ελαφρώς ευαισθητοποιημένα μαλλιά

Κρέμα για Ευαισθητοποιημένα μαλλιά

Κρέμα για Ευαισθητοποιημένα μαλλιά

Serum για άκρες και πολύ ευαισθητοποιημένες περιοχές

Serum για άκρες και πολύ ευαισθητοποιημένες περιοχές

Το αποτέλεσμα στα μαλλιά αλλάζει ό,τι ξέρατε για τα ισιωτικά. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στα hair looks που λανσαρίστηκαν στο fashion show του οίκου Alexis Mabille για τη χειμερινή περίοδο 2013-14 τα οποία είχαν δημιουργηθεί με Steampod.

Alexis Mabille Hair Look - Fall 2013

Alexis Mabille Hair Look – Fall 2013

Alexis Mabille Hair Look - Fall 2013

Alexis Mabille Hair Look – Fall 2013

Είναι γεγονός με το Steampod τα μαλλιά γίνονται λεία και μεταξένια με εκτυφλωτική λάμψη και κίνηση είτε είναι απόλυτα ίσια, είτε κυματιστά.

Aπόλυτα λεία μαλλιά με Steampod (Pamela Lisse for L'Oreal Professionnel)

Aπόλυτα λεία μαλλιά με Steampod (Pamela Lisse for L’Oreal Professionnel)

Κυματιστά μαλλιά με Steampod (Pamela Lisse for L'Oreal Professionnel)

Κυματιστά μαλλιά με Steampod (Pamela Lisse for L’Oreal Professionnel)

Είτε αγοράσετε το συλλεκτικό Steampod για την Κατερίνα, για εσάς ή για άλλη φίλη σας (θα σας ευγνωμονούν όλες), ακολουθούν μερικά χρήσιμα tips για τη χρήση του Steampod:

  • Η χρήση της κρέμας πριν την εφαρμογή του Steampod δεν είναι προαιρετική αλλά υποχρεωτική.
  • Το Steampod διαθέτει ρυθμιζόμενη θερμοκρασία 5 θέσεων (από 170 έως 210 °C). Αν έχετε λεπτή τρίχα κρατήστε τη θερμοκρασία χαμηλή (170-180 βαθμούς). Καλό είναι να ρυθμίσετε τη συσκευή στη μέγιστη θερμοκρασία μόνο αν έχετε πολύ δυνατή τρίχα και υγιείς άκρες.
  • Δεν χρειάζεται να περάσετε πολλές φορές την τούφα με το Steampod, όπως πιθανώς να έχετε συνηθίσει να κάνετε με άλλα ισιωτικά, 2 φορές μόνο αρκούν.

…και σε περίπτωση, που δεν έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το  Steampod Cristal Temptation (που συνοδεύεται και από θήκη για τη μεταφορά του σε ταξίδια/μετακινήσεις), δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κομμωτήριο και να ζητήσετε ένα χτένισμα αλά Steampod καθώς αποτελεί υπηρεσία της L’Oreal Professionnel.

Η συσκευασία του Steampod Cristal Temptation

Η συσκευασία του Steampod Cristal Temptation

Χρόνια πολλά & λαμπερά σαν τα κρύσταλλα της Swarovski, Κατερίνα 😉