Η ΕΜΥ χρησιμοποιεί βαρόμετρα, την κλιματολογία, την αναλογική τεχνική και άλλες μεθόδους για να προβλέψει τον καιρό αλλά εγώ καταλαβαίνω πως πρόκειται να βρέξει όταν στα μαλλιά μου ξυπνά ο Lion King που κρύβουν μέσα τους (βλ. φριζάρισμα).

Τι κάνει λοιπόν μια γυναίκα που σε πείσμα του καιρού (κυριολεκτικά) θέλει να είναι καλοχτενισμένη μια βροχερή μέρα;

Μαζεύει τα μαλλιά της σε ένα άψογο, χαμηλό σινιόν. Η τεχνική είναι απλή:

Στεγνώνετε και ισιώνετε χαλαρά τα μαλλιά σας. Τα χτενίζετε με μια φαρδιά βούρτσα και κάνετε μια ολόισια (σαν να έχει τραβηχτεί με χάρακα) πλαϊνή χωρίστρα.

Στη συνέχεια συγκεντρώστε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά που θα αρχίσετε να στρίβετε σε ένα χαμηλό σινιόν κότσο που θα στερεώσετε με τσιμπιδάκια (προσπαθήστε να τα τοποθετήσετε όσο πιο κρυφά γίνεται).

Για να είναι τέλειο το χτένισμα σας, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα έλαιο μαλλιών μόλις τελειώσετε με το πιστολάκι και να προσφέρετε το απαραίτητο κράτημα-φινίρισμα με μια λακ.

Αντλήστε έμπνευση από το hair look του οίκου Akris για τη φθινοπωρινή σεζόν του 2013.

Υπάρχει ωστόσο ένα προϊόν που συνδυάζει τη δράση του gel και του ελαίου (χρήσιμος συνδυασμός δράσης ενάντια στο φριζάρισμα) και είναι ιδανικό τόσο για επανόρθωση και λάμψη όσο και για styling. Πρόκειται για τον καινοτομικό διφασικό ορό Cristal Sculpt της σειράς Cristalliste της Kérastase. Ο συγκεκριμένος ορός περιέχει λεπτόρρευστο gel AHA που προσφέρει επανόρθωση ενώ ταυτόχρονα το έλαιο με ceramides δίνει κρυστάλλινη λάμψη και πειθαρχία. Εφαρμόστε το Cristal Sculpt στις παλάμες σας και τρίψτε το προϊόν για να ενεργοποιηθούν τα συστατικά του. Δουλέψτε το στα μήκη και τις άκρες, τμήμα τμήμα πριν το στέγνωμα και έπειτα δώστε το επιθυμητό style.

Τέλος, είναι δανικό και για χρήση σε στεγνά μαλλιά, σαν τελευταία πινελιά.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή (30ml)= 33 €

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή (30ml)= 33 €

Το μαλλί το φτιάξαμε, πάμε τώρα να δούμε ποιο είναι το υπόδημα που θα χρειαστούμε για μια βροχερή μέρα. Εντάξει, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Οι γαλότσες.DALI-GOLD-RAINING-BOOTS-2

Προσωπικά, λάτρεψα τόσο το νέο σχέδιο Dali Gold από τη σειρά των rainy boots της Keep Fred. Ειλικρινά, δεν το ήξερα πως έκρυβα τόσο μεγάλη δύναμη μέσα μου γιατί ξετρελάθηκα τόσο με τις συγκεκριμένες γαλότσες που υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως μόλις αρχίσουν οι βροχές θα πάω να τις αγοράσω και εγένετο το θέλημα μου!

Γαλότσες με μεταλλικό αποσπώμενο διακοσμητικό (25 €)

Γαλότσες με μεταλλικό αποσπώμενο διακοσμητικό (25 €)

Προσθέστε αυτό το τραγούδι στο playlist του smartphone σας και αδράξτε τη «βροχερή» μέρα!