Αν δεν ξέρεις τι είναι το Lob μάλλον έχεις μείνει στη φράντζα-κοκοράκι (ΟΚ, φταίει η συγγραφική υπερβολή αλλά μάλλον έπιασες το νόημα). Ο λόγος που λατρεύτηκε τόσο πολύ το Lob είναι επειδή ισορροπεί ανάμεσα στο μακρύ και το κοντό μήκος ενώ το σχήμα του σε layers το καθιστά κολακευτικό για τα περισσότερα πρόσωπα.

To hair look που αντικαθιστά το Lob ή μπορεί να θεωρηθεί και εξέλιξη του είναι το Swag. Το Swag είναι το μακρύ Lob σε κυματισμό με ατημέλητες αφέλειες κομμένες σε διαφορετικά μήκη ανάλογα με το σχήμα του προσώπου.

Swag hairstyle

Swag hairstyle

Η αλήθεια είναι πως το Swag κινείται “κάτω από το ραντάρ” δύο χρόνια τώρα με την Nicole Richie να είναι η πρώτη που το λάνσαρε, ενώ η Kerry Washington και Suki Waterhouse αποτελούν τις σημερινές μούσες του.

Το Swag hairstyle ενσωματώνει τρεις τάσεις σε μία: το Lob σε layers, τα μαλλιά παραλίας ή γοργόνας και τις messy αφέλειες. Παράλληλα είναι εύκολο στη διαμόρφωση του γιατί στηρίζεται στο ατημέλητο ύφος του.

Το Swag είναι ιδανικό για όσες σκέφτονται να εξελίξουν το Lob κούρεμα τους ή για όσες θέλουν να λανσάρουν ένα απόλυτα χειμερινό hair look μιας και οι πολύ μακριές και πυκνές αφέλειες δεν ενδείκνυται για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δώστε στα μαλλιά σας swing (κίνηση) & shag (αφάνα)!