Σίγουρα θα έχεις ενημερωθεί πως το σχήμα των φρυδιών μπορεί να αλλάξει όλο σου το πρόσωπο. Ίσως να μην συνειδητοποιείς πόσο έντονη είναι η αλλαγή γι’αυτό και μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις!

Αντλώντας έμπνευση από μεγάλες σταρ του κινηματογράφου, οι ακόλουθες φωτογραφίες φανερώνουν πως το σχήμα των φρυδιών μπορεί να αλλάξει τελείως την έκφραση και το πρόσωπο μας:

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Το απόλυτο τόξο. Το συγκεκριμένο σχήμα αναδεικνύει πολύ τα μάτια.marilyn-monroe-brows-example

Marlene Dietrich

Marlene Dietrich

Marlene Dietrich

Τοξωτό, πολύ πολύ λεπτό φρύδι. Ιδιαίτερη επιλογή και χρειάζεται άψογη συντήρηση.Marlene Dietrich-brows-2

Elizabeth Taylor

Elizaberh Taylor

Elizaberh Taylor

Αυτό το σχήμα είναι η πιο στρογγυλεμένη παραλλαγή του φρυδιού της Marilyn Monroe. Είναι ένα γεμάτο φρύδι που ταιριάζει στις γυναίκες που θέλουν το πρόσωπο με “μαλακά” χαρακτηριστικά καθώς “γεμίζει” μάγουλα και στρογγυλεύει το πρόσωπο.Elizabeth-Taylor-brows-example

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

Πρόκειται για ένα νεανικό σχήμα φρυδιών. Είναι γεμάτο, λιγότερο τοξωτό που επεκτείνεται ελαφρά πέρα από τη γωνία του ματιού.audrey_hepburn_brows-example

Styling tip: Η κυρίαρχη τάση στην ομορφιά είναι τα έντονα, γεμάτα φρύδια με την Cara Delevingne να αποτελεί τη νέα εκπρόσωπο του συγκεκριμένου beauty trend.

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Αν ωστόσο τα φρύδια σας είναι πολύ χαμηλά και πολύ κοντά στα μάτια καλό είναι να τα κάνετε αρκετά λεπτά. Μην φτάσετε στην υπερβολή της θρυλικής Marlene Dietrich, αλλά το σχήμα της Marilyn Monroe είναι το ιδανικό για εσάς.