Ο μήνας ομορφιάς από το Syossαποτελεί πλέον μόνιμο θεσμό. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι ειδικοί του Syoss έρχονται σε επαφή με τους καταναλωτές για να απαντήσουν σε όλες τις απορίες. Έως και τις 30/7 θα βρείτε τους ειδικούς του Syoss σε επιλεγμένα καταστήματα και SuperMarket.

Επαγγελματίες κομμωτές θα σας προσφέρουν δωρεάν χτενίσματα ανάλογα με τον τύπο σας βασισμένα στις νέες τάσεις της μόδας ,θα σας συμβουλεύσουν για τη σωστή φροντίδα των μαλλιών και θα σας καθοδηγήσουν για να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν.

 

Αφιερώστε μια μέρα στον εαυτό σας και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του Syoss, για να μάθετε τα καλά κρυμμένα μυστικά για την υγεία και περιποίηση των μαλλιών, ενώ παράλληλα εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές για να αποκτήσετε το δικό σας Syoss. syoss-beauty-month-2

Για δυο μήνες και σε επιλεγμένες πόλεις σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, οι ειδικοί τους Syossθα βρίσκονται κοντά σας. Για να μαθαίνετε νέα για το πρόγραμμα & να λάβετε μέρος στην κλήρωση για 5 επαγγελματικά βαλιτσάκια & πολλά προϊόντα, μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα του Syoss, την πιο Stylish σελίδα του καλοκαιριού.

2.000 δωρεάν χτενίσματα!

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών…

για επαγγελματική περιποίηση στα μαλλιά από το Syoss!