Η περιποίηση των μαλλιών είναι απαραίτητη για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι όμορφη. Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από βαφές ή ηλεκτρικές συσκευές με αποτέλεσμα να φριζάρουν ή να σπάνε. Και επειδή η περίοδος του καλοκαιριού είναι κοντά δεν υπάρχει καλύτερη περιποίηση από τις νέες ολοκληρωμένες σειρές της Syoss  Syoss Color Luminance & Protect και Syoss Repair Therapy, αλλά και με νέα λανσαρίσματα: τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Syoss Renew 7 και τη νέα σειρά styling Syoss Color Protect.

Syoss Renew 7  

maxresdefault

Η νέα σειρά Syoss Renew 7, με τη φόρμουλα Serin-Protein αποτελεί την ιδανική σειρά για ταλαιπωρημένα μαλλιά ή μαλλιά με ψαλίδα.  Η νέα σειρά Syoss Renew 7 επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε 7 σημεία και προσφέρει ευκολία στο χτένισμα. Τα 7 σημεία που καταπολεμά είναι η ξηρότητα, το σπάσιμο, η ψαλίδα, η αποδυνάμωση των μαλλιών, τα απείθαρχα μαλλιά, οι κόμποι και η θαμπάδα του χρώματος των μαλλιών.

Η σειρά περιποίησης είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο και περιλαμβάνει Σαμπουάν, Conditioner και Μάσκα Περιποίησης για πλήρη ενδυνάμωση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

 

Syoss Repair Therapy

syoss-repair-therapy

Η αγαπημένη σειρά Syoss Repair Therapy επαναλανσάρεται με πρωτοποριακή σύνθεση από MicroRepairPeptides, επανορθώνοντας τις φθορές και μειώνοντας το σπάσιμο έως και 90%, ενώ παράλληλα βοηθά στην πρόβλεψη μελλοντικών φθορών στα μαλλιά.

Η σειρά περιποίησης περιλαμβάνει Σαμπουάν, Conditioner και Μάσκα Περιποίησης για πλήρη ενδυνάμωση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

 

Syoss Color Luminance & Protect 

sy1

 

Η σειρά Syoss Color Luminance & Protect ανανεώνεται, με τη φόρμουλα Salon Inspired Color-Lamination και αποτελεί την ιδανική σειρά περιποίησης για την προστασία και διατήρηση των βαμμένων μαλλιών. Η σειρά κλειδώνει τα χρωματικά πιγκμέντα & διατηρεί το βάθος του χρώματος για έως 90% ένταση μετά από 10 εβδομάδες.