Είσαι πάντα μέσα στη μόδα και αυτό φαίνεται! Ετοιμάζεσαι για τα Χριστούγεννα και ενώ έχεις αποφασίσει πως θα κάνεις τα μαλλιά σου αλλά και τι θα βάλεις το πρόβλημα είναι το πως θα φτιάξεις τα νύχια σου.Εάν λοιπόν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει είσαι στο σωστό σημείο για να αποφασίσεις καθώς παρακάτω θα βρεις τις πιο δημιουργικές ιδέες για να δώσεις τα πιο όμορφα σχέδια στα νύχια σου.

Ας πούμε όμως και μια αλήθεια, ναι μεν μπορεί να υπάρχουν ενδιαφέροντα αλλά και δημιουργικά σχέδια για την περίοδο των Χριστουγέννων αλλά το ζήτημα είναι να σκεφτείς το δικό σου σύμβολο που αγαπάς περισσότερο και να το τοποθετήσεις τόσο απλά στα νύχια σου. Τις περισσότερες φορές επιλέγουμε νιφάδες, τον Άγιο Βασίλη ή τον Ρούντολφ, τώρα αν εσύ έχεις αδυναμία στους κουραμπιέδες και στα μελομακάρονα δεν ξέρω πως θα το καταφέρεις. 🙂

Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις ένα ιδιαίτερο βερνίκι νυχιών και στη συνέχεια να τοποθετήσεις κάποιο αυτοκόλλητο ή glitter ώστε να μη ταλαιπωρηθείς μέχρι να σχεδιάσεις αν δεν μπορείς. Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις τα νύχια σου δεν θα μοιάζουν με άλλα και πραγματικά θα ξεχωρίσεις στο πάρτι.