Αν δεν δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα μαλλιά σου, τότε σου φέρνω καλά από την Schwarzkopf. Γιατί τώρα μπορείς να πετύχεις άριστη ποιότητα εύκολα και γρήγορα, χαρίζοντας και την απαραίτητη προστασία. Η Schwarzkopf Professional επιστρέφει δυναμικά με την νέα βελτιωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών BC REPAIR RESCUE.

Όταν τα μαλλιά ταλαιπωρούνται έντονα, η εξωτερική στιβάδα της τρίχας (περιτρίχιο) αποκτά τραχιά υφή, με αποτέλεσμα η φθορά να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να σπάσει η εσωτερική δομή της τρίχας (cortex) δημιουργώντας κενά στο στέλεχός της. Έτσι, τα μαλλιά καταλήγουν να χάνουν την δύναμη, την ελαστικότητα και την λάμψη τους. Η BC REPAIR RESCUE έρχεται για να δώσει τη λύση με τις νέες τεχνολογίες Reversilane και Cell Perfector.

Η σειρά περιλαμβάνει:

BC Repair Rescue S.O.S elixir: Εντατική θεραπεία τριών φάσεων, θρέφει τα μαλλιά και αποκαθιστά την εσωτερική δομή της τρίχας (cortex). Χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer πριν από εντατικές θεραπείες. Με την βοήθεια των προηγμένων τεχνολογιών Reversilane και Cell Perfector του BC Repair Rescue S.O.S Εlixir, τα μαλλιά μεταμορφώνονται, αποκτώντας μεταξένια υφή.

BC Repair Rescue Nutri-shield Serum: Αποτελεί το πρώτο serum διπλής δράσης της BC, που αναπληρώνει την δομή της τρίχας ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UV και την θερμότητα των εργαλείων styling έως 230°C.

IMG_3296